ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεά αλληλλεγγύης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαϊδαρίου από το 3ο Νηπιαγωγείο

Φωτο αρχείου
Φωτο αρχείου

Η Τράπεζα Χρόνου Αιγάλεω – Χαϊδαρίου παρέλαβε ποσότητα τροφίμων από το 3ο νηπιαγωγείο Χαϊδαρίου και κατόπιν τα παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Η ανιδιοτελής προσφορά των γονιών και μαθητών σε μια δύσκολη περίοδο, έδειξαν πως παρόλο που υπάρχουν δύσκολες συνθήκες η αλληλεγγύη παραμένει ισχυρή. Τα τρόφιμα παραδόθηκαν άμεσα στα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και διατέθηκαν στους ωφελούμενους του προγράμματος. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστεί την Διευθύντρια κα Τρισεύγενη Ζωγοπούλου, το προσωπικό του Νηπιαγωγείου, καθώς και τους γονείς και μαθητές που συνεισέφεραν από το υστέρημά τους.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ

Ο όμιλος σούπερ μάρκετ “ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ” παραχώρησε άδεια εισόδου στους εργαζομένους του Προγράμματος Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας, με σκοπό να συγκεντρώσουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αιγάλεω- Χαϊδαρίου. Από τη συγκεκριμένη δράση συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν στους ωφελουμένους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι οποίοι εντάσσονται στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00 πληροφορίες και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.txaigaleohaidari.gr. Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο. Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ