ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεά 2 φορητων αινιδωτών απο τον Θανάση Μαρτίνο στα στάδια Μεγάρων και Ν. Περάμου

Δωρεά 2 φορητων αινιδωτών απο τον Θανάση Μαρτίνο στα στάδια Μεγάρων και Ν. ΠεράμουΔύο φορητοί απινιδωτές για χρήση στα δημοτικά στάδια Αλέκος Σάλτας και Γιώργος Τσαλδάρης των Μεγάρων και της Νέας Περάμου χορήγησε ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος

Τον εξαιρετικά χρήσιμο εξοπλισμό παρουσίασε την προηγούμενη Δευτέρα στο προσωπικό των αθλητικών χώρων και εκπροσώπους αθλητικών σωματείων τεχνικός της προμηθεύτριας εταιρείας. Τις ευχαριστίες της προς τον δωρητή εξέφρασε η πρόεδρος του Ηροδώρου, νομικό πρόσωπο του Δήμου Μεγαρέων, Γιάννα Ρήγα, καθηγήτρια σωματικής αγωγής.

Η κ. Ρήγα δήλωσε σχετικά:

«Από την ημέρα που ως νέα διοίκηση αναλάβαμε τα καθήκοντά μας, θέλαμε να συμπληρώσουμε τα κενά που υπήρχαν στους χώρους άθλησης, όσον αφορά κυρίως την ασφάλεια των αθλουμένων. Γνωρίζοντας πως αρκετοί δήμοι έχουν πάρει πρωτοβουλία και έχουν τοποθετήσει αυτόματους απινιδωτές σε κλειστά γυμναστήρια, βαδίσαμε στα χνάρια τους. Έτσι από σήμερα και με την αρωγή του κ. Αθ. Μαρτίνου – τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω δημόσια για την προσφορά του – δυο μηχανήματα ζωτικής σημασίας για μια απρόσμενη περίπτωση, τίθενται στην διάθεσή των ανθρώπων των σταδίων μας σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο. Μου δίνεται η ευκαιρία να αναφέρω, πως στις προθέσεις μας είναι, – εφόσον το επιτρέψουν τα οικονομικά μας – να αγοράσουμε άλλους δυο απινιδωτές που θα καλύψουν και τον Δημοτικό Στάδιο, αλλά και το γήπεδο ποδοσφαίρου στη Νέα Πέραμο. Εύχομαι όμως να μην μας χρειαστούν ποτέ».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ