ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δύσκολα» στη Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας – αναλυτικά τα θέματα

Με αρκετά δύσκολα θέματα ολοκληρώθηκαν οι πανελλαδικές εξετάσεις για το σχεδόν 70% των υποψηφίων.

Σήμερα τα εξεταζόμενα μαθήματα είναι Χημεία, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και Λατινικά και τα θέματα στα δύο από τα τρία μαθήματα ήταν δυσκολότερα από πέρυσι.

Στη Χημεία τα θέματα ήταν αρκετά και μεγάλης έκτασης όπως και εκείνα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.  Τα δύο αυτά μαθήματα «ξεκλειδώνουν» τις θέσεις για τις σχολές επιστημών υγείας και τα οικονομικά τμήματα.

Αντίθετα, μετά τα δυσκολότερα,  σε σχέση  με πέρυσι , θέματα προχθές στην Ιστορία, σήμερα στα Λατινικά τα θέματα ήταν εύκολα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες για τους καλά προετοιμασμένους υποψηφίους.

Οι εξετάσεις ολοκληρώθηκαν σήμερα για ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων,  καθώς απομένει η εξέταση την Παρασκευή στις δύο Βιολογίες, την Προσανατολισμού και την Γενικής Παιδείας, ενώ την προσεχή Δευτέρα θα εξεταστούν σε Μαθηματικά και Ιστορία Γενικής Παιδείας όσοι διεκδικούν μια θέση στα παιδαγωγικά τμήματα.

Παρακάτω τα θέματα:

them_xhm_op_c_hmer_170614
them_lat_op_d_esp_170614
oik

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ