ΑΠΟΨΕΙΣ

“Δώστε ΑΦΜ στον Ρουβίκωνα”

Γράφει ο Αγγελος Κωβαίος

Η Κατερίνα Παπακώστα είναι υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη. Και έχει ένα νέο δόγμα για την πάταξη της παράνομης δραστηριότητας του Ρουβίκωνα.

Είναι η λογιστική μέθοδος αντιμετώπισης της. Επιδεικνύοντας την αυστηρότητα που αρμόζει για την διευθέτηση τέτοιων ζητημάτων, είπε την Τετάρτη το πρωί στον ΣΚΑΪ: «Δεν ξέρω αν τους έστελναν σπίτι με ταξί, εγώ σκέφτομαι να τους στείλω το λογαριασμό».

Κοινώς, θα κάνει μία αποτίμηση των ζημιών που έχουν προκαλέσει και με βάση τα όσα άφησε να εννοηθούν θα χρεώσει «το μάρμαρο» στα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, τα οποία όπως είπε είναι γνωστά στην Αστυνομία.

Χαριτωμένο και πρωτότυπο καθώς έτσι θα έχουμε άλλη μία παγκόσμια πρωτοτυπία. Μία οργάνωση στις παρυφές της τρομοκρατίας θα αναγνωριστεί επισήμως από το κράτος, ενδεχομένως θα αποκτήσει και ΑΦΜ και έτσι κάθε φορά που τα κάνουν λαμπόγυαλο, θα λαμβάνουν έναν λογαριασμό και όλα θα είναι εν τάξει.

Μάλλον και ο Ρουβίκωνας θα είναι ικανοποιημένος με κάτι τέτοιο.

Κατανοούν έτσι οι περισσότεροι, ότι ο παραλογισμός της κυβέρνησης δεν έχει όριο και ότι στους μήνες που απομένουν έχουμε πολλά και διασκεδαστικά να ακούσουμε.

Δεν θέλει και πολλή συζήτηση για να υπενθυμίσουμε ότι αρμοδιότητα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν είναι η καταγραφή ζημιών και η σύνταξη τιμολογίων.

Είναι η αποτροπή αδικημάτων, καταστροφών και τραμπουκισμών και σε κάθε περίπτωση η σύλληψη και εξάρθρωση ομάδων όπως ο Ρουβίκωνας και οποιαδήποτε άλλη.

Η λογιστική μέθοδος αντιμετώπισης της τρομοκρατίας έχει μεν ένα ενδιαφέρον, αλλά σίγουρα δεν αποτελεί τρόπο πάταξής της.

Εκτός κι αν η κυρία Παπακώστα έχει κατά νου άλλου Τύπου σατανικό σχέδιο. Να εξοντώσει τον Ρουβίκωνα δια της φορολογίας, όπως έχει κάνει η κυβέρνηση με τόσους πολλούς άλλους…

Μέσω
in.gr

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ