ΤΟΠΙΚΑ

Δ. Ασπροπύργου: ‘’Αλυσίδα’’ με τις τοπικές επιχειρήσεις

Ο Δήμος Ασπροπύργου, προσκαλεί όλες τις τοπικές επιχειρήσεις, επαγγελματικές οργανώσεις και εργοδοτικούς φορείς, οργανισμούς προώθησης της ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, φορείς και υπηρεσίες τοπικής αυτοδιοίκησης, μη κυβερνητικές οργανώσεις και φορείς που υλοποιούν άλλα προγράμματα να συμμετέχουν σ’ έναν κύκλο συναντήσεωνμε θέμα: «Συζητάμε & Συνεργαζόμαστε για το Θριάσιο».

Οι ενημερωτικές αυτές συναντήσεις αρχίζουν από σήμερα και θα πραγματοποιηθούν, στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Σχεδίου Δράσης «ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΕΔΙΟ». Το πρόγραμμα των συναντήσεων είναι το ακόλουθο: Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014, Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 και Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014, ώρα 13:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου, Αλέκου Παναγούλη 13, στην αίθουσα «Δημήτριος Καλλιέρης». Ομοίως και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου, ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΘΡΙΑΣΙΑ- Νέες Γυναίκες της Επιστήμης στην Απασχόληση», μέσω των εν λόγω Συναντήσεων στοχεύει στη Δικτύωση με τους φορείς της περιοχής του Θριασίου, επιδιώκει την ενίσχυση της αγοράς εργασίας και την ενδυνάμωση του τοπικού κοινωνικού ιστού. Ο Δήμος, ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενοι φορείς για τα Τοπικά Σχέδια Προώθησης της Απασχόλησης και εξετάζοντας την εικόνα της αγοράς εργασίας στο Θριάσιο Πεδίο, στοχεύει σε ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο, ο οποίος θα αναδείξει τα σημεία, πάνω στα οποία θα οικοδομηθούν ευκαιρίες απασχόλησης προσαρμοσμένες στα χαρακτηριστικά του Θριάσιου Πεδίου.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ