ΜΑΝΔΡΑΤΟΠΙΚΑ

Δ.Σ. Μάνδρας: στο επίκεντρο σήμερα η ύδρευση των Ερυθρών

Συνεδριάζει απόψε στις 21:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας – Ειδυλλίας έχοντας στο επίκεντρο την ολοκλήρωση του δικτύου ύδρευσης Ερυθρών και συγκεκριμένα το έργο που αφορά την «Κατασκευή κεντρικού συλλεκτηρα ομβριων στην ανωτέρω πόλη. Ειδικότερα, αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν για τα παρακατω θεματα:
1. Εγκριση η μη της Προγραμματικης Συμβασης μεταξυ ́Περιφερειας Αττικης και Δημου Μαν́δρας-Ειδυλλιάς για το εργο «Κατασκευη κεντρικου συλλεκτηρα ομβριων και ολοκληρ́ ωση δικτυό υ υδρευσης Ερυθρων́» συνολικης δαπαν́ης 3.474.750,00€ (συμπεριλαμβανομεν́ου Φ.Π.Α.).
2. Εγ́κριση η μη της μελετης «Συντηρ́ ηση οδικού δικτυου Δημου Μαν́δρας-Ειδυλλιας».
3. Εγ́κριση αδ́ ειας ιδρυσ́ εως και λειτουργιά ς Κυλικειου εντος́ ΚΕΤΕΚ στη Δημοτικη Κοινοτ́ητα Μαν́δρας του Δημου Μαν́δρας –Ειδυλλιας.
4. Αποδοχή δωρεάς εκ μέρους των «ΕΛ.ΠΕ.»εκτέλεσης εργασιών οδοποιίας Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλιας ποσου ́100.000,00€ (συμπεριλαμβανομενου Φ.Π.Α.)
5. Ψηφιση πισ́τωσης για την ενισχυση απορων οικογενειων ενοψει των εορτωντου Πασχα.
6. Διοργαν́ωση εκδηλ́ωσης για τον εορτασμο ́των πολιουχ́ων της Δημοτικης́ Κοινοτ́ητας Μαν́δρας Αγ. Κωνσταντιν́ου και Ελεν́ης και ψηφ́ ιση αντισ́τοιχης πισ́τωσης.
7. Ψηφιση πιστωσης για βραβευση των μαθητων του Δημου Μαν́δρας-Ειδυλλιας που συμμετειχαν σε αθλητικους αγωνες.
8. Εγ́κριση αιτ́ησης των κκ κκ Μπελ́ση Γεωρ́ γιου και Μπελ́ση Αικατεριν́ης περι ́αποζημιώ σης επικειμεν́ων στην ιδιοκτησιά τους στην περιοχη ́Αλεποχωρ́ ι της Δημοτικης́ Κοινοτ́ητας Βιλιώ ν.
9. Εγ́κριση προσληψης 50 μαθητων́/τριων της ΕΠΑ.Σ Μαθητειας Ελευσινας για να πραγματοποιησουν την πρακτικης τους ασ κηση κατα τα σχολικα ́ετη 2014-2015 και 2015-2016.
10. Συναινεση του Δημου Μαν́δρας-Ειδυλλιά ς για συν́δεση εισοδ́ ου-εξοδου οχηματ́ων της επιχειρ́ ησης «ΑΓΡΟΣΙΝΤ-ΚΑΝΔΗΛΙΔΗ» με τον παρακειμ́ ενο αγροτικοδρομ́ ο.
11. Ληψ́ η αποφ́ ασης για φιλοξενιά τεκ́νων οικονομικά ασθενεσ́τερων Δημοτων́ μας σε ιδιωτικες κατασκηνωσεις

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ