ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο Δημοτικό Γήπεδο στη Γκορυτσά

Στο πλαίσιο των συντονισμένων παρεμβάσεων του Δήμου Ασπροπύργου, για την αναβάθμιση της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων που διαθέτει, εγκαινίασε το Δημοτικό Γήπεδο στη Γκορυτσά, έπειτα από την ανακατασκευή του, με την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα 6ης γενιάς.

Παρουσία του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νίκου Μελετίου, του Προέδρου του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννη Κατσαρού, της Δημοτικής Αρχής, του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ καθώς και πλήθος αθλητών του Σωματείου, τελέστηκε ο αγιασμός, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αττικής Βοιωτίας, κ. Χρυσόστομο.
Ο Δήμαρχος της πόλης στον χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κύρια μέριμνα μας είναι η συντήρηση και η αναβάθμιση όλων των δημοτικών, αθλητικών υποδομών. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους νέους αλλά και σε όλες τις ηλικίες, υποδομές κατάλληλων προδιαγραφών, με σκοπό την μέγιστη εξυπηρέτηση των Αθλητικών Σωματείων.
Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλουν οι Αθλητικοί Σύλλογοι της πόλης, με τους οποίους έχουμε άριστη συνεργασία και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το εξαιρετικό τους έργο. Όλοι μαζί, Δήμος και Σύλλογοι, προάγουμε τον αθλητισμό και δημιουργούμε μια σπουδαία παρακαταθήκη για τον Ασπρόπυργο».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ