ΤΟΠΙΚΑ

Εγκρίθηκαν 1271 προσλήψεις συμβασιούχων στους δήμους

Την έγκριση σύναψης εκατόν μιας συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και εννιακοσίων ογδόντα εννέα συμβάσεων μίσθωσης έργου για τη στελέχωση των ΟΤΑ α΄ βαθμού και ΝΠΔΔ αυτών που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών. Πρόκειται κατά βάση για καθηγητές μουσικής, χορού, φυσικής αγωγής και νοσηλευτές.

news028Σε ό,τι αφορά την περιοχή του Θριασίου στην απόφαση του υπουργείου περιλαμβάνονται το ΝΠ∆∆ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ” ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, για το οποίο εγκρίθηκαν 2 θέσεις ειδικότητας σκηνοθέτη και δασκάλου θεατρικής αγωγής και το ΝΠ∆∆ “∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ” ∆ήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας , στο οποίο θα απασχοληθούν οκτώ άτομα σε θέσεις εκμάθησης παραδοσιακών χορών και μουσικών οργάνων . Παράλληλα, το υπουργείο προχώρησε στην έγκριση σύναψης εκατόν ογδόντα μίας συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους ΟΤΑ α΄ βαθμού της χώρας για το έτος 2014, θέσεις που αφορούν κυρίως τεχνίτες και εργάτες καθαριότητας,για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ