ΤΟΠΙΚΑΣΠΟΡΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εικόνα διάλυσης στον Πανελευσινιακό – Σανίδα σωτηρίας οι Παλαίμαχοι

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την μεγάλη ιστορία του Πανελευσινιακού στον αθλητικό χάρτη της χώρας. Όχι μόνο για τη συμμετοχή της ομάδας στην πρώτη εθνική όσο για την άμεση σχέση της ομάδας με την τοπική κοινωνία. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια αυτός ο δεσμός έσπασε. Αυτό οφείλεται στην ανυπαρξία ενδιαφέροντος κυρίως απο παλιούς παράγοντες και παίκτες, που οδήγησαν την ομάδα στη σημερινή κατάσταση.

Την παραπάνω εικόνα ήρθαν να επιβεβαιώσουν παράγοντες και παίκτες στη συγκέντρωση που έγινε πρόσφατα. Η συγκέντρωση έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟ Πανελευσινιακός.  Μετά απο διεξοδική συζήτηση και παράθεση απόψεων απο τους παρισταμένους συνομολογήθηκε οτι η πορεία του Πανελευσινιακού ΑΟ στην τελευταία διετία μπορεί να χαρακτηριστεί ως μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

Στη συγκέντρωση τονίστηκε η παντελής αδιαφορία  των ερασιτεχνών τμημάτων ενώ αποφασίστηκε η ανάληψη συντονισμένης προσπάθειας για επαναφορά των δεσμών του Πανελευσινιακοού ΑΟ με την κοινωνία της πόλης που είναι απαίτηση της ελευσινιώτικης κοινωνίας.

Είμαστε σίγουροι οτι οι παραπάνω κινήσεις θα βοηθήσουν στα μέγιστα ωστε να βρεί τον δρόμο της η ιστορική ομάδα της Ελευσίνας.

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ