ΜΕΓΑΡΑΤΟΠΙΚΑ

Εικόνες καταστροφής στην Κινέττα 

Μεγάλες είναι οι καταστροφές στο οδικό δίκτυο και σε σπίτια

Τις πληγές τους μετρούν κάτοικοι και επαγγελματίες στην Κινέττα, καθώς το πέρασμα της κακοκαιρίας προκάλεσε σοβαρότατες καταστροφές σε δρόμους, σπίτια και καταστήματα.

Το πρώτο φως της ημέρας αποκάλυψε μία τεράστια καταστροφή. Δρόμοι κλειστοί από τόνους λάσπης, μπάζα και ξεριζωμένα δέντρα. Στο Πανόραμα Κινέτας ο δρόμο που πάει κάτω από την γέφυρα προς την παραλία έκλεισε από τα μπάζα.

Μεγάλες είναι οι καταστροφές στο οδικό δίκτυο και σε σπίτια.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, δέχθηκε περισσότερες από 64 κλήσεις, οι περισσότερες εξ αυτών για απομακρύνσεις ατόμων στην περιοχή της Κινέττας, λόγω συσσώρευσης υδάτων και φερτών υλικών σε οικίες.

«Κινδύνευσαν ζωές σήμερα», τόνισε ο  γγ πολιτικής προστασίας, Νίκος Χαρδαλιά επισημαίνοντας ότι στην Κινέττα έγιναν 27 απεγκλωβισμοί από σπίτια και αυτοκίνητα στο ύψος της Κινέττας κάτω από την παλαιά εθνική οδό, λόγω υπερχείλισης ρέματος.

 

Εικόνες καταστροφής στην Κινέττα  Εικόνες καταστροφής στην Κινέττα  Εικόνες καταστροφής στην Κινέττα  Εικόνες καταστροφής στην Κινέττα 

Τ

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ