ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισαγγελέας: Διεθνής εγκληματική οργάνωση πίσω από το «ναρκοπλοίο» Noor 1

Κεραυνούς εξαπέλυσε η εισαγγελέας της έδρας στην πρότασή της προς το δικαστήριο στη δίκη για τη διακίνηση δύο τόνων ηρωίνης με το «ναρκοπλοίο» Noor 1. 

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αιμίλιος Κοτσώνης, μαζί με τον Γιώργο Μπουρδούβαλη, τον Μάκη Γιαννουσάκη, τον Παναγιώτη Φάρο, τον Βασίλη Κουρούβανη και τον Παντελή Καλαφάτη, αλλά και με άλλους άγνωστους – μέχρι στιγμής – κατηγορουμένους, αποτελούσαν διεθνή εγκληματική οργάνωση με ιεραρχία, διακριτούς ρόλους και συντονισμένη δράση που μετέφερε ναρκωτικά άγνωστης ποσότητας, τουλάχιστον δύο τόνους ηρωίνης, με στόχο να τα διοχετεύσει σε Βέλγιο, Ολλανδία και Βρετανία.

Η εισαγγελέας 
περιέγραψε τους τρόπους με τους οποίους τα μέλη εγκληματικής οργάνωσης, σε απόλυτο συντονισμό μεταξύ τους, προσπάθησαν να προσδώσουν νομιμοφάνεια στο ταξίδι του Noor 1 από το Ντουμπάι στην Ελλάδα, κάνοντας υποτιθέμενες ναυλώσεις και υποναυλώσεις του πλοίου, μόνο και μόνο για να συσκοτίσουν τον πραγματικό του σκοπό που ήταν η διακίνηση ναρκωτικών. Η αγόρευση της εισαγγελέως στο δικαστήριο είναι σε εξέλιξη.

Εισαγγελέας: Διεθνής εγκληματική οργάνωση πίσω από το «ναρκοπλοίο» Noor 1
φωτογραφίες του λιμενικού από το “φορτίο” του Noor 1 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ