ΤΟΠΙΚΑΑΧΑΡΝΕΣ

Εκατό μερίδες από την Ελληνική Αστυνομία στο δήμο Αχαρνών

Την κοινωνική της ευαισθησία απέδειξε, γι άλλη μια φορά, η Ελληνική Αστυνομία προσφέροντας πάνω από 100 μερίδες φαγητού στο δήμο Αχαρνών, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς για τους καταγεγραμμένους εξυπηρετούμενους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής.

Οι μερίδες φαγητού παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου από κλιμάκιο του ΑΤ Αχαρνών παρουσία του Διοικητή Γιώργου Μπουτσαρέλη, του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Ελένης Σαχσανίδου και στη συνέχεια ακολούθησε η διανομή των μερίδων φαγητού στους δικαιούχους από τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής.

Με αφορμή την προσφορά μερίδων φαγητού από την ΕΛ.ΑΣ ο Ι. Κασσαβός δήλωσε:

Η Ελληνική Αστυνομία αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την κοινωνική της ευαισθησία, προσφέροντας σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη μερίδες φαγητού ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα που δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία του για τον Δήμο Αχαρνών και ειδικότερα για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που διαμένουν στην πόλη μας. Οι πράξεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητες και επωφελείς

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ