ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Εκδήλωση για την οδική ασφάλεια με την ονομασία ‘’Ασφαλής Θρία‘’

Συνδιοργανώνουν ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός My Grand Road (MGR) και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ασπροπύργου

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός My Grand Road (MGR) σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ασπροπύργου (ΚΕΔΑ) συνδιοργανώνουν εκδήλωση για την οδική ασφάλεια με την ονομασία ‘’ Ασφαλής Θρία ‘’ την 31 Οκτωβρίου 2018.

Η εκδήλωση αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα πραγματοποιηθούν ομιλίες στην αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου σε μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου (ΚΔΑΠ) αλλά και στους συνοδευόμενους γονείς τους με κύριο θέμα την Ασφαλή Οδήγηση και την χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης. Σε κάθε συμμετέχων θα δίνεται το εκπαιδευτικό βιβλίο-παραμύθι ‘’ #Λέα_Λεοπούλου, η Ηρωίδα που σώζει ’’.

Έκθεση αγωνιστικών οχημάτων στην κεντρική πλατεία Ασπροπύργου

Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει επίσκεψη σε έκθεση αγωνιστικών οχημάτων στην κεντρική πλατεία Ασπροπύργου, όπου κάθε επισκέπτης θα μπορεί να μπει μέσα στο όχημα, να ενημερωθεί για τον εξοπλισμό οδικής ασφάλειας κάθε αγωνιστικού οχήματος , τον ειδικό εξοπλισμό που φορά κάθε οδηγός αγώνων και να ενημερωθεί από τους επαγγελματίες οδηγούς για την σωστή χρήση του αγωνιστικού. Στόχος μας είναι κάθε παιδί και γονιός είναι να ενημερωθούν για το μείζον ζήτημα της οδικής ασφάλειας, να ενημερωθούν για τα οδικά τροχαία ατυχήματα και να μάθουν με ποιους τρόπους Μπορούμε Όλοι Μαζί να μειώσουμε τους Θανάτους στον δρόμο. Αποκλειστικός χορηγός προκειμένου να υλοποιηθεί η εκδήλωση ‘’ Ασφαλής Θρία’’ είναι η εταιρεία DIMI gas oil Ασπρόπυργος . * Θρία είναι η παλαιά ονομασία του Ασπροπύργου
Εκδήλωση για την οδική ασφάλεια με την ονομασία ‘’Ασφαλής Θρία‘’

Ακολουθήστε το «ΘΡΙΑΣΙΟ» στο Google News, Facebook & Twitter

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ