ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση σταθμός για τον εθελοντισμό και το παιδί στην Ελευσίνα

1501199_889069011103827_3540866569297992492_oΠραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελευσίνας η 1η προγραμματισμένη εκδήλωση για την ημέρα εθελοντισμού που ήταν αφιερωμένη στον εθελοντισμό και στο παιδί, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ελευσίνας και τον Σύλλογο Εθελοντών. Αρκετά σχολεία και μαθητές της Ελευσίνας – Μαγούλας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Ελευσίνας Μαγούλας και του Συλλόγου Εθελοντών Θριασίου Πεδίου, αφιερώνοντας χρόνο για την ημέρα εθελοντισμού, έγραψαν εκθέσεις και ζωγράφισαν με θέμα τον εθελοντισμό. Ήταν όλοι εκεί, εκπρόσωποι από την Αντιπεριφέρεια ο κ. Ταξιάρχης Φαρμάκης και η κ. Γιώτα Παππά, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, καθώς και η κ. Ειρήνη Στεβή υπεύθυνη στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας. Από τον Δήμο Ελευσίνας Μαγούλας ο Δήμαρχος κ. Τσουκαλάς Γιώργος, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι κ. Παναγιώτης Λινάρδος, κ Οικονόμου Δέσποινα και κ. Ανδρώνης Χαράλαμπος. Η κ. Βασιλείου Μαρία πρόεδρος N.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Κοινωνικής Πολιτικής & Προσχολικής Αγωγής, ο κ. Καμπάνης Γαβριήλ πρόεδρος της Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας, ο κ Μενέλαος Μίχας πρόεδρος πρωτοβάθμιας επιτροπής, ο κ. Κοροπούλης Γρηγόριος πρόεδρος Δημοτικής επιτροπής παιδείας, ο κ. Δεδεηλίας Χρήστος πρόεδρος συμβουλίου Δημοτικής κοινότητας Ελευσίνας και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι. Από τον Σύλλογο Εθελοντών Θριασίου Πεδίου ο πρόεδρος Γιάννης Καλυμνάκης, η Γενική Γραμματέας και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΚΠΠΑ Μαρία Καρέλου, η Ταμίας Όλγα Πασιοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. Μίχας Δημήτριος, Ελένη Μαρανή, Ηλίας Δανιήλ, Νηζισκιώτης Σωτήρης και πολλοί Εθελοντές και Εθελόντριες του Συλλόγου Εθελοντών Θριασίου Πεδίου. Ο πρόεδρος της Φιλικής Φωλιάς Ελευσίνας κ. Μπάμπης Πυρουνάκης με τα παιδιά του, η εκπρόσωπος από το χαμόγελο του παιδιού κ. Γεωργοπούλου Ιωάννα και ο εθελοντής κ. Αναστασάκης Ελευθέριος (καθώς είναι και εκπρόσωπος του Τιτάνα) και η εκπρόσωπος από τα χωριά SOS κ. Λύγγρη Αλεξάνδρα.

Βραβεύσεις μαθητών και ευχές

10426606_888903741120354_4820458559862996922_nΜε την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η κ. Αυγέρη Ελένη εκπρόσωπος από την σχολή TAE ΚΒΟ ΝΤΟ Ελευσίνας του κ. Γ. Μπεκρή που με τις υποτροφίες τους βοήθησαν Στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης και η κ. Χρύσα Γαστεράτου από τις Εκτυπώσεις Γαστεράτου καλή φίλη και πρόθυμη σε κάθε κάλεσμα για βοήθεια του Συλλόγου Εθελοντών Θριασίου Πεδίου. Παρών στο κάλεσμα όπως πάντα έδωσε και ο καλός φίλος του Συλλόγου Εθελοντών, κ. Μανούσος Βαλσαμάκης Διευθυντής Τροχαίας Αιγάλεω. Επίσης παρών ήταν και η κ. Ρωξάνη Ψωμά φίλη και Διευθύντρια του 3ου Δ. Σχολείου Μαγούλας. Το παρών τους έδωσαν ο πρόεδρος της Κερκυραϊκής Ένωσης Ελευσίνας κ. Δολιανίτης Θεόφιλος, ο Πρόεδρος της Χιακής Ένωσης Ελευσίνας κ. Κωνσταντίνος Μαλαχιάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων κ. Πιτέλης Παναγιώτης, η κ. Κατερίνα Τριποδάκη Αντιπρόεδρος Συλλόγου Κισσαμιιτών Αττικής, ο κ. Γαληνός Παρζακώνης από την Θεσσαλική ‘Ένωση Ελευσίνας, η κ. Ελένη Δαβάκη από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού τοπικό τμήμα Ελευσίνας, ο κ. Γιάννης Καλομενίδης και η κυρία Σωτηρία… η Δασκάλα όλων μας!!! Μετά από τις ομιλίες , έγινε η βράβευση των μαθητών που πήραν μέρος στον διαγωνισμό με θέμα τον Εθελοντισμό και τους Εθελοντές και μετά από 553266_888904334453628_7321880966867957467_nκλήρωση, βραβεύτικαν οι μαθητές με υποτροφίες από τα κέντρα ξένων γλωσσών Αθηνά Γκιόκα-Στάμου και Νάσα Πανταζή καθώς και από τις σχολές TAE KWOΝ DO Ελευσίνας, Γιώργου Μπεκρή και Χασάν Χατζή, όπου και οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά . Η εκδήλωση έκλεισε με τις καλύτερες ευχές από όλους και με την υπενθύμιση για τις δύο επόμενες εκδηλώσεις, την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Ελευσίνα με ομιλία από το Άλμα Ζωής με θέμα τον καρκίνο μαστού… γιατί η ενημέρωση σώζει ζωές και για την Αιμοδοσία της Παρασκευής στις 5 Δεκεμβρίου στο κτήριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ελευσίνας γιατί… όταν δίνεις αίμα, σώζεις ζωές!!!

Για τον Σύλλογο Εθελοντών Θριασίου Πεδίου Ο Πρόεδρος Γιάννης Καλυμνάκης.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ