ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Εκδηλώσεις από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δ. Ασπροπύργου

Με πρωτοβουλία, της Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου (Κ.Ε.Δ.Α), κ. Σοφίας Μαυρίδη, πραγματοποιούνται πλήθος εκδηλώσεων και επισκέψεων στους Βρεφικούς Σταθμούς και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου.

Συγκεκριμένα η κ. Σοφία Μαυρίδη, μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α., κ. Αντώνιο Κοναξή, επισκέφθηκαν τον Α’ και Β’ Βρεφικό Σταθμό, καθώς και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας. Παιδιά και Γονείς γιόρτασαν την ημέρα αναγνώρισης της Μητέρας, σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τα παιδιά φύτεψαν λουλούδια και έλαβαν δώρα για τις μητέρες τους από τη Διοίκηση της Κ.Ε.Δ.Ε.

Επίσης, εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στα Γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρηση του Δήμου, παρουσία όλων των εργαζομένων, οι οποίοι βοηθούν καθημερινά και με ιδιαίτερη φροντίδα δεκάδες άτομα, τα οποία χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες του Δήμου, για τα παιδιά αλλά και για τους υπερήλικες (“Βοήθεια στο Σπίτι”).

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ