ΤΟΠΙΚΑ

Εκπνέει την Παρασκευή η δημόσια διαβούλευση για τον στρατηγικό σχεδιασμό του δήμου Ασπροπύργου

dimarxeio aspropirgou 1Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 24 Φεβρουαρίου 2015 παρουσιάστηκε η Α΄ Φάση (σύνοψη) του Στρατηγικού Σχεδιασμού για το Δήμο Ασπροπύργου.
Στον Στρατηγικό Σχεδιασμό του επιχειρησιακού Προγράμματος αναλύεται το εξωτερικό και εσωτερικό περιβάλλον του Δήμου, καθορίζονται οι στρατηγικοί στόχοι και οι αναπτυξιακές προτεραιότητες καθώς και το αναπτυξιακό όραμα του Δήμου, για την περίοδο αναφοράς, σύμφωνα με το οποίο καταρτίζονται οι Άξονες και τα Μέτρα του Προγράμματος.
Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, εκτός των άλλων, περιλαμβάνονται διαδικασίες διαβούλευσης με υπηρεσίες, κοινωνικούς φορείς, οργανώσεις ή ομάδες πολιτών και μεμονωμένα άτομα που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.
Ο Δήμος Ασπροπύργου, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ενεργό συμμετοχή των πολιτών και των τοπικών φορέων στον καθορισμό του οράματος και της στρατηγικής για την περιοχή, καλεί τους πολίτες και τους φορείς του Δήμου να διατυπώσουν τις απόψεις τους και να προτείνουν δράσεις που πιστεύουν ότι θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής και στη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου και των υπηρεσιών του.
Η περίοδος διαβούλευσης για το Δήμο Ασπροπύργου εχει ξεκινήσει εδώ και μέρες και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 13/03/2015 και μπορεί να πραγματοποιηθεί με έγγραφη κατάθεση των προτάσεων ή μέσω της απάντησης του ερωτηματολογίου που έχει συνταχθεί για το σκοπό αυτό και έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου και της αποστολή του στην ηλεκτρονική δ/νση, tsigou.m@aspropyrgos.gr
Η Σύνοψη, του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2019, βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου www.aspropyrgos.gr με την ένδειξη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2014-2019 (Α’ Φάση).

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ