ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ελευσίνα: αντίξοες συνθήκες εργασίας καταγγέλουν οι εργαζόμενοι στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας

Στο «αμήν» έχουν φτάσει οι εργαζόμενοι στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής επι της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 78 στην Ελευσίνα.

Με επιστολή τους στις 27 Ιουνίου 2017, διαμαρτύρονται έντονα για τα προβλήματα θέρμανσης και ψύξης που υπάρχουν εδω και ένα χρόνο.  Το θέμα αποκτά σοβαρότερη διάσταση αν αναλογιστούμε πως ο χώρος -σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων- δεν  ενδείκνυται πλεον ως κατάλυμα για τους πολίτες τις ημέρες του καυσωνα.

Έκπληξη προκαλεί και η καταγγελία πως το εν λόγω κτήριο δεν έχει συνδεθεί ακόμα με το σύστημα αποχέτευσης του Δήμου Ελευσίνας και χρησιμοποιούνται κάθε 10 μέρες ιδιωτικά βυτιοφόρα για την εκκένωση του βόθρου.

Καταγγέλονται επίσης συνεχείς βλάβες του ανελκυστήρα, τουαλέτες που είναι εκτός λειτουργίας για μεγάλα διαστήματα και το σημαντικότερο – όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι – η έλλειψη εξόδου κινύνου καθως το κτήριο διαθέτει μόνο μία είσοδο/έξοδο.

Τελειώνοντας την επιστολή τους οι εργαζόμενοι ζητούν να ενημερωθούν κατω απο ποιές συνθήκες ανανεώθηκε πρόσφατα η σύμβαση μίσθωσης του εν λόγω κτηρίου.

Όπως καταλαβαίνετε τα θέματα που θίγουν στην επιστολή τους είναι πολύ σοβαρά. Σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα μας με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Γιάννη Βασιλείου, μας ανέφερε οτι το πρόβλημα του κλιματισμού θα λυθεί την προσεχή Δευτέρα.

Παρακάτω σας μεταφέρουμε αυτούσια την επιστολή των εργαζομένων:

Ελευσίνα: αντίξοες συνθήκες εργασίας καταγγέλουν οι εργαζόμενοι στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ