ΤΟΠΙΚΑ

Ελευσίνα: Δωρεάν δημιουργική απασχόληση το καλοκαίρι για τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων

Ελευσίνα: Δωρεάν δημιουργική απασχόληση το καλοκαίρι για τα παιδιά των Ειδικών ΣχολείωνΗ Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΕΛΙΞ – Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας με την συνεργασία του Δήμου Ελευσίνας και την υποστήριξη της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ, προσφέρει δωρεάν δημιουργική απασχόληση το  καλοκαίρι του 2015, για παιδιά και νέους που φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία και στα Τμήματα Ένταξης.

Δίνουμε με το πρόγραμμα αυτό την ευκαιρία στα παιδιά, να ζήσουν ένα διαφορετικό καλοκαίρι, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που θα αναζωογονήσουν την ψυχολογία τους και θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, που θα περιλαμβάνει: θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά, ομαδικά παιχνίδια, περιβαλλοντική και διαπολιτισμική εκπαίδευση

Το πρόγραμμα θα συντονίζουν εκπαιδευτικοί, ειδικοί παιδαγωγοί και ειδικευμένο προσωπικό, με τη συμβολή των εθελοντών της ΕΛΙΞ από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περίοδοι και χώρος διεξαγωγής δραστηριοτήτων:

α) ΠΕΡΙΟΔΟΣ  29/06 έως 10 /07

β) ΠΕΡΙΟΔΟΣ 13/07 έως 24/07  

στο ΕΕΕΕΚ της Ελευσίνας.

Ώρες προγράμματος από 09:00 έως 13:30 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή σε όλα τα παιδιά από 9 ετών που φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία της περιοχής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Στο τέλος της περιόδου απονέμεται σε όλα τα παιδιά αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους.
Εγγραφές έως Παρασκευή 12 Ιούνιου, στο γραφείο του ΕΕΕΕΚ Ελευσίνας, 9:00 με 13:00.

Δικαιολογητικά εγγραφής: 

ιατρική γνωμάτευση του συμμετέχοντα (ΚΕΔΔΥ) και σχετική αίτηση που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο www.elefsina.gr.  Οι επιλαχόντες θα ενημερωθούν για την συμμετοχή τους κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Δωρεάν Μεταφορά με σχολικό μόνο για όσους κατοικούν στους Δήμους Ελευσίνας και Ασπροπύργου.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ