ΕΛΕΥΣΙΝΑΜΑΓΟΥΛΑΤΟΠΙΚΑ

Ελευσίνα: δύο ευνοϊκές ρυθμίσεις για οφειλέτες

Μετά από επίμονες ενέργειες πολλών οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , ψηφίστηκε από τη Βουλή νομοθετική διάταξη για την ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους.

Σε ό,τι αφορά το δήμο Ελευσινας, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις, όσοι έχουν οφειλές παρελθόντων ετών προς το Δήμο, έχουν τη δυνατότητα, ανάλογα με το ύψος της οφειλής, να υπαχθούν σε ρυθμίσεις που φθάνουν μέχρι και τις 100 δόσεις, όπως επίσης να επιτύχουν απαλλαγή μέχρι του 100% των προσαυξήσεων για τα οφειλόμενα από 1-1-2010 και μετά. Ευνοϊκές είναι και οι ρυθμίσεις των οφειλόμενων πριν από την 1-1-2010, μιας και προβλέπετε απαλλαγή προστίμων και προσαυξήσεων και οι οφειλές καταβάλλονται σε μακροχρόνιες δόσεις.

Η οποιαδήποτε ρύθμιση μπορεί να γίνει μέχρι 14 Αυγούστου του 2014. Ο υπόχρεος οφειλέτης πρέπει να υποβάλει σχετικό αίτημα στην Ταμιακή υπηρεσία του Δήμου, με συγκεκριμένη πρόταση διακανονισμού.

Με στόχο την οικονομική ελάφρυνση όσων έχουν οικονομικές υποχρεώσεις προς τον Δήμο και την ευνοϊκή ρύθμιση των οφειλών, καλούνται όσοι έχουν οφειλές παρελθόντων ετών να αξιοποιήσουν τις δυο αυτές ρυθμίσεις και να ταχτοποιήσουν οριστικά τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ