ΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

Ελευσίνα: Εντατικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού

Ο Δήμος Ελευσίνας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests), με στόχο την ασφάλεια των δημοτών σε Ελευσίνα & Μαγούλα, δεδομένης και της επανεκκίνησης του λιανεμπορίου. Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα 12 Απριλίου, από τις 10:00 έως και τις 15:00 θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι στην Πλατεία Ηρώων Ελευσίνας, ενώ την Τρίτη 13 Απριλίου, από τις 10:00 έως και τις 15:00, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Μαγούλας.

Ο εργαστηριακός έλεγχος αφορά σε όλους τους δημότες της Ελευσίνας & της Μαγούλας, οι οποίοι θα προσέρχονται πεζοί στα ανωτέρω σημεία. Κατά την προσέλευσή σας, θα χρειαστεί να αποστείλετε τον αριθμό 1 στο 13033 και να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό της αστυνομικής σας ταυτότητας. Στον χώρο, όπου θα διενεργούνται τα tests, οι προσερχόμενοι οφείλουν να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ