ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ελευσίνα: Η θωράκιση της περιοχής από τις πλημμύρες στο επίκεντρο συνάντησης Δήμου με Τοπικούς Συλλόγους Μηχανικών

Με αφορμή τις καταστροφικές συνέπειες που προέκυψαν στην περιοχή από τις πρόσφατες πλημμύρες, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Ελευσίνας συνάντηση με τους Συλλόγους Μηχανικών Ελευσίνας – Μάνδρας Ειδυλλίας και Ασπροπύργου. Θέμα της συνάντησης ήταν η θωράκιση της περιοχής από ανάλογα φαινόμενα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ενημέρωση σχετικά με τα υπάρχοντα ρέματα και τις υπάρχουσες μελέτες διευθέτησής τους. Τονίστηκε η αναγκαιότητα της επίσπευσης των εγκρίσεων των μελετών και της υλοποίησης των έργων, ενώ αποφασίστηκε να ζητηθεί η πραγματοποίηση σύσκεψης με την Περιφέρεια Αττικής,  προκειμένου να ενημερωθούν ο Δήμος και οι επιστημονικοί φορείς για την πορεία των έργων που προβλέπονται να πραγματοποιηθούν.

Κοινή άποψη ήταν ότι ο Δήμος και οι φορείς πρέπει να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για τα θέματα που αφορούν την περιοχή  και χρήζουν τεχνικών γνώσεων.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ