ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ελευσίνα: Μύδροι συνδικάτου για το κλείσιμο των ΕΑΣ

Σκληρή ανακοίνωση από την Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδας  (Ο.Ε.Χ.Β.Ε.) της ΓΣΕΕ, στην οποία ανήκουν τα Σωματεία των ”Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων”, για το κλείσιμο του εργοστασίου  Πυρομαχικών στην Ελευσίνα.

Η σκληρή παρέμβαση της Ο.Ε.Χ.Β.Ε.,  γίνεται με ανακοίνωση που τιτλοφορείται “Η άμυνα της χώρας χρειάζεται ισχυρή αμυντική βιομηχανία”, και με την οποία επικρίνεται όχι μόνο η κυβέρνηση αλλά και η αντιπολίτευση: “Το ξεπούλημα αυτού του μοναδικού εργοστασίου παραμένει ένα τεράστιο σκάνδαλο που δυστυχώς ούτε η αντιπολίτευση έχει ασχοληθεί”.

Ολη η ανακοίνωση της Γραμματεία Τύπου της Ο.Ε.Χ.Β.Ε  για το κλείσιμο του εργοστάσιου των ΕΑΣ (πρώην ΠΥΡΚΛΑ-ΕΒΟ):


www.oexbe.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Διαφήμιση

Σήμερα, κάθε άλλο παρά ποτέ, το πολιτικό σύστημα στην χώρα μας, ενώ θα έπρεπε να ασχολείται με την ενίσχυση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και το τι θα πρέπει αυτή να παράγει για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τις απειλές των … γειτόνων της, ασχολείται με δευτερεύοντα πλην όμως υπαρκτά ζητήματα!!! Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας οι εργαζόμενοι της Αμυντικής Βιομηχανίας βιώνουν την πλήρη απραξία της εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας εκ μέρους της κυβέρνησης αλλά και την αδιαφορία του συνόλου της αντιπολίτευσης!!! Την ώρα δηλαδή που ο Πρόεδρος της Τουρκίας καλεί σε επιστράτευση τους πολίτες της, οι Έλληνες πολιτικοί σφάζονται στην πόδια της NOVARTIS και με σχόλια δήθεν αγανακτισμένων πολιτών απαντούν στις ακραίες Τουρκικές προκλήσεις!!! Παρουσιάζονται υποχωρητικοί στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας χωρίς να υπάρχει Εθνική στρατηγική πολιτική!!! Αφού λοιπόν διέλυσαν στην πρόοδο των μνημονίων τις Αμυντικές Βιομηχανίες της χώρας, σήμερα ως μοναδικό επιχείρημα προστασίας της πατρίδας και του λαού τους προβάλλουν τα σύνορα της Ευρώπης χωρίς καμία αναφορά στις δυνατότητες της χώρας!!! Ενώ δεν έχουν χαράξει Εθνική Στρατηγική στην εξωτερική πολιτική της χώρας μας λεονταρίζουν περί συνόρων Ευρωπαϊκής Ένωσης όταν οι μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης έχουν συνάψει αμυντικές συμφωνίες με την γείτονα Τουρκία!!! Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται στο σύνολο των πολιτικών κομμάτων είναι ένα:

Θέλετε ναι ή όχι ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Θεωρείτε ναι ή όχι σημαντικό ζήτημα την Αμυντική Θωράκιση της Χώρας μας;;; Μπορεί να υπάρξει Αμυντική Θωράκιση της Ελλάδος όταν οι λιγοστές Αμυντικές Βιομηχανίες της χώρας μας στην καλύτερη περίπτωση υπολειτουργούν;;; Ρητορικό το ερώτημα γιατί είναι βέβαιο ότι αν το πολιτικό σύστημα ήθελε δυνατή Αμυντική Βιομηχανία θα το είχε κάνει….. αλλά θέλανε και θέλετε να υπολειτουργεί η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία για να υπάρχουν παραγγελίες και συνάμα μίζες όπως αυτές του Τσοχατζόπουλου!!! Αν θέλατε δυνατή Αμυντική Βιομηχανία δεν θα κλείνατε το πιο σημαντικό εργοστάσιο των ΕΑΣ στην παραγωγή πυρομαχικών όπως αυτό της Ελευσίνας για να εξυπηρετήσετε ιδιωτικά συμφέροντα. Το ξεπούλημα αυτού του μοναδικού εργοστασίου παραμένει ένα τεράστιο σκάνδαλο που δυστυχώς ούτε η αντιπολίτευση έχει ασχοληθεί!!! Το πρόβλημα είναι ότι με την λογική που εκφράζετε η Πατρίδα μας οδηγείται σε υποχωρήσεις και κινδυνεύει να παραδώσει εδάφη της βήμα – βήμα υποκύπτοντας συνεχώς στις πιέσεις των εξωτερικών ξένων παραγόντων!!! Οι εναπομείναντες εργαζόμενοι της Αμυντικής Βιομηχανίας είναι εδώ παρόντες για να παλέψουν να δημιουργηθούν προοπτικές ενίσχυσης της θωράκισης της χώρας και να στηρίξουν κάθε Εθνική Προσπάθεια για την αποτροπή κάθε εξωτερικής απειλής!!! Είναι εδώ για να υπερασπίσουν το Εθνικό Συμφέρον, είναι εδώ για να στηρίξουν αυτό που έχει ανάγκη ο Ελληνικός Λαός την Εθνική Προσπάθεια για την υπεράσπιση της Εδαφικής μας Κυριαρχίας !!! ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !!! Είναι παρόντες για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στηρίζοντας την δύσκολη προσπάθειά τους!!! Θέλουν να πιστεύουν ότι κυβέρνηση και πολιτικό σύστημα επιτέλους θα κατανοήσουν την ανάγκη της ανάπτυξης της Αμυντικής Βιομηχανίας της χώρας Μόνο τότε η χώρα μας θα είναι πραγματικά δυνατή όπως της αξίζει!!! Γραμματεία Τύπου Ο.Ε.Χ.Β.Ε.


Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ