ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ελευσίνα: Παράταση διαβούλευσης για το σχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος

Αφορά το «Σχέδιο ολοκληρωμένης προσβασιμότητας & παρεμβάσεις για την ενίσχυση της βαδισιμότητας & του ποδηλάτου στο Δήμο Ελευσίνας, στο πλαίσιο της ΠΠΕ 2021»

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης, προτάσεων/παρατηρήσεων επί του σχεδίου ανάπλασης για το «Σχέδιο Ολοκληρωμένης Προσβασιμότητας και Παρεμβάσεις για την ενίσχυση της βαδισιμότητας και του ποδηλάτου στο Δήμο Ελευσίνας στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ευρώπης 2021», παρατείνεται έως και την 31η Ιουλίου 2020, προκειμένου να διασφαλιστεί η κατά το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή φορέων στη διαδικασία κατάθεσης προτάσεων/παρατηρήσεων επί του σχεδίου ανάπλασης.

Ο Δήμος Ελευσίνας στοχεύει στην ενδυνάμωση της κοινωνίας των Πολιτών και την αύξηση της συμμετοχικότητας στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων.

Για την Δημοτική Αρχή η Δημόσια Διαβούλευση είναι η δυνατότητα πραγματικού διαλόγου μεταξύ Δήμου και Πολιτών, γιατί πιστεύουμε ότι συμβάλλει στην Διαφάνεια και την Λογοδοσία.

Εν προκειμένω Δημόσια Διαβούλευση πραγματοποιεί ο Δήμος Ελευσίνας για το «Σχέδιο Ολοκληρωμένης Προσβασιμότητας και Παρεμβάσεις για την ενίσχυση της βαδισιμότητας και του ποδηλάτου στο Δήμο Ελευσίνας στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ευρώπης 2021».

Σας καλούμε να καταθέσετε τις σκέψεις, τις προτάσεις και τις επισημάνσεις σας για το προτεινόμενο σχέδιο.

Οι προτάσεις, όπως κατατεθούν, θα προωθηθούν στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, προς αξιολόγηση.

Σχετικά Αρχεία

ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Αρχείο 1

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ: Αρχείο 2

ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:  Αρχείο 3

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ