ΕΛΕΥΣΙΝΑΜΑΓΟΥΛΑΤΟΠΙΚΑ

Ελευσίνα: Σεμινάριο για αντισεισμική προστασία

Ο Δήμος Ελευσίνας  και ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) πραγματοποίησαν, τη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σεμινάριο-ενημερωτική συνάντηση για τους υπαλλήλους του Δήμου σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση κινδύνων από σεισμό.

Ειδικότερα η κ. Αναστασία Ιωακειμίδου, Τοπογράφος Μηχανικός MSc Ο.Α.Σ.Π., μίλησε για τα Μέτρα Προστασίας σε περίπτωση σεισμού, ενώ η κ. Κούρου Ασημίνα, Δρ Γεωλόγος, Προϊστ. Τμήματος Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης Ο.Α.Σ.Π.,  αναφέρθηκε στη Διαχείριση του Σεισμικού Κινδύνου (Σύνταξη Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης – Διοργάνωση Ασκήσεων Ετοιμότητας).

Στη συνάντηση απηύθυνε χαιρετισμό ο δήμαρχος κ. Γεώργιος Τσουκαλάς τονίζοντας τη σημασία της ενημέρωσης σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση κινδύνων από σεισμό. Παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ. Βασίλειος Αγριμάκης και Γαβριήλ Καμπάνης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτριος Τσάτσης, υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ