ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ελευσίνα 2021: Συνέδριο με τίτλο «Eναλλακτικοί Τρόποι Χρηματοδότησης και Μοντέλα Παραγωγής»

H Ελευσίνα 2021 και η ODC Ensemble σας προσκαλούν το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 και ώρα 10 πμ. στο Ευρωπαϊκό forum «Creative Lenses: Eναλλακτικοί Τρόποι Χρηματοδότησης και Μοντέλα Παραγωγής» που θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας.

Πώς μπορούν οι πολιτιστικοί οργανισμοί να αναπτύξουν βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η καλλιτεχνική τους ακεραιότητα, η αποστολή τους και οι αξίες τους; Πολλοί πολιτιστικοί οργανισμοί και καλλιτέχνες σε όλη την Ευρώπη αγωνίζονται να βρουν νέους τρόπους για να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν σε μια περίοδο που τα χρηματοδοτικά προγράμματα που αφορούν τον πολιτισμό συνεχώς μειώνονται.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Creative Lenses: Εναλλακτικοί Τρόποι Χρηματοδότησης και Μοντέλα Παραγωγής» στοχεύει στην ανάπτυξη και ενίσχυση της επιχειρηματικής ικανότητας και της βιωσιμότητας των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών οργανισμών της Ευρώπης.

Tο πρόγραμμα υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Creative Europe» και συμμετέχουν 13 πολιτιστικοί οργανισμοί, πανεπιστήμια, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και δίκτυα από το Βέλγιο, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Σλοβακία, την Ολλανδία, τη Σουηδία και την Ιταλία. Στο πλαίσιο του προγράμματος αναπτύσσονται εργαλεία και μηχανισμοί για την υποστήριξη των πολιτιστικών οργανισμών, εξετάζονται νέα επιχειρηματικά και διαχειριστικά μοντέλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των καλλιτεχνικών φορέων.

Καταξιωμένοι επαγγελματίες του ευρωπαϊκού χώρου θα πραγματοποιήσουν εργαστήρια και συζητήσεις, ώστε να μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους και την τεχνογνωσία τους

ΠΟΤΕ: Σάββατο 29 Απριλίου 2017, ώρα προσέλευσης: 10.00 πμ.

ΠΟΥ:Παλαιό Ελαιουργείο – Παραλία Ελευσίνας, Κανελλοπούλου 1, Ελευσίνα

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 12 ΕΥΡΩ

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ: Η παρακολούθηση του συνεδρίου, συμμετοχή στα workshop, Coffee breaks και μεσημεριανό γεύμα, delegate bag, ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση από και προς το χώρο του Παλαιού Ελαιουργείου Ελευσίνας με λεωφορείο.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ: ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση από και προς το χώρο του Παλαιού Ελαιουργείου Ελευσίνας με λεωφορείο.

Για κράτηση θέσης στο λεωφορείο παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Νικολέτα Βότση: 6987745637

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ