ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΛΕΥΣΙΝΑΤΟΠΙΚΑ

Ελευσίνα 2021: Συνδέοντας τους κατοίκους των Πολιτιστικών Πρωτευουσών της Ευρώπης

Η Ελευσίνα 2021 προσκαλεί 3 κατοίκους της Ελευσίνας να συμμετέχουν στην Ημέρα Γειτονιάς των ΠΠτΕ (ECoC’s Neighbours’ Day), που φιλοξενείται για πρώτη φορά στην πόλη Leeuwarden (Λέουβαρντεν) της Ολλανδίας από τις 25 έως τις 27 Μαΐου 2018

Οι τρεις Ελευσίνιοι/ες που θα επιλεχθούν θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην πόλη Leeuwarden, να γνωρίσουν από κοντά μια πόλη που είναι Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2018, να μοιραστούν εμπειρίες αλλά και να συνεργαστούν ενεργά με άλλους Ευρωπαίους.
Οι Ελευσίνιοι/ες θα φιλοξενηθούν από κατοίκους της Leeuwarden. Οι οικοδεσπότες είναι άνθρωποι που ήδη συμμετέχουν σε συνεργατικά πολιτιστικά προγράμματα ή δρώμενα που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον οργανισμό Leeuwarden 2018. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αλλά και να βιώσουν τον Ολλανδικό τρόπο ζωής της περιοχής Fryslân.

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχει όποιος είναι κάτοικος της Ελευσίνας, άνω των 18 ετών και μιλάει έστω και λίγα αγγλικά.
  • Καλύπτονται τα αεροπορικά εισιτήρια, τα μεταφορικά κόστη στην Ολλανδία, η διαμονή και η διατροφή.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ