ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ελευσινα: Στήριξη στον Αργύρη Οικονόμου απο τον συνδυασμό «Πρώτη Πόλη»

Ανακοίνωση στήριξης στον υποψήφιο δήμαρχο Ελευσίνας κο Αργύρη Οικονόμου εξέδωσε πριν απο λίγο ο συνδυασμός Ελευσίνα – Μαγούλα «Πρώτη Πόλη»

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, χαρακτηριστικό της εν λόγω υποψηφιότητας είναι η συσπείρωση δυνάμεων απο διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η επιστολή του Συνδυασμού «Πρώτη Πόλη» με τίτλο «Ο Αργύρης Οικονόμου ΕΝΩΝΕΙ όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Ελευσίνας και της Μαγούλας δημιουργώντας την Ελπίδα της Νίκης.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού

Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι,

Πέρασε καιρός από τότε που συμπαραταχθήκαμε, ενώσαμε τις προσπάθειες μας και πορευτήκαμε με την Δημοτική Αυτοδιοικητική Παράταξη «Πρώτη Πόλη», είτε ως υποψήφιοι Σύμβουλοι είτε ως απλά μέλη και φίλοι, στις Δημοτικές Εκλογές του 2010.

Μαζί δώσαμε έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα, χωρίς υποσχέσεις και μακριά από λογικές “δούναι και λαβείν”, με αρχές και αξίες.

Σήμερα οχτώ χρόνια μετά τις εκλογές του 2010 και τέσσερα μετά τις εκλογές του 2014, βλέπουμε ότι οι προσδοκίες των Συμπολιτών μας έχουν διαψευστεί. Το συνονθύλευμα που κέρδισε τις Δημοτικές Εκλογές το 2014 βρίσκεται σε σύγχυση και καμία επικοινωνιακή «φανφάρα» του κ. Τσουκαλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορεί να κρύψει την καθημερινή τραγική πραγματικότητα.
Εμείς, από την πλευρά μας, επιλέξαμε το δρόμο της θετικής αντιμετώπισης των δημοτικών θεμάτων, με κατάθεση προτάσεων για την επίλυση τους, απορρίπτοντας την στείρα κριτική και την πολιτική «του όχι σε όλα».

Προσπαθήσαμε όλο αυτό το καιρό με τους εκλεγμένους μας Δημοτικούς Συμβούλους, Ηλιόπουλο Γιώργο και Τζαφέρη Κλέαρχο, καθώς και τους Τοπικούς Συμβούλους Γιαννίκο Γιάννη και Στάμου Σοφία, να αναδείξουμε όλα τα προβλήματα της Ελευσίνας και της Μαγούλας, κυρίως τα προβλήματα της καθημερινότητας, που αφορούν όλους τους Συμπολίτες μας.

  • Αναδείξαμε ζητήματα χρηστής διαχείρισης και διαφάνειας, κάνοντας γνωστή την ύπαρξη κρυφού λογαριασμού, για τον οποίο τώρα θα αποφανθούν τα ελεγκτικά όργανα Δημόσιας Διοίκησης.
  • Αποκαλύψαμε αρκετές φορές την σχέση εξάρτησης της Δημοτικής Αρχής με τα μεγάλα συμφέροντα της πόλης, όπως επίσης και τις κρυφές υπογραφές του κ. Τσουκαλά για μια σειρά από ζητήματα.
  • Υποστηρίξαμε δίκαια αιτήματα πολιτών και φορέων που είχαν να κάνουν με την ποιότητα ζωής στην Πόλη μας.

▶ Αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε μέχρι και την λήξη της δημοτικής μας θητείας.
▶ Θα υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των πολιτών χωρίς άγονες αντιπαραθέσεις.

Αγαπητή Φίλη, Αγαπητέ Φίλε,

Τώρα έφτασε η ώρα της μεγάλης απόφασης.
📍Συμμετέχουμε σε μια καινούρια προσπάθεια.
📍Συνεργαζόμαστε με ίσους όρους και προγραμματικές συμφωνίες με άλλες Αυτοδιοικητικές Δυνάμεις, όπως αποφασίστηκε από την Γενική Συνέλευση της Δημοτικής μας Παράταξης.
📍Συμμετέχουμε στον ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό συνδυασμό που δημιουργείται στην πόλη μας, από Πολίτες που μόνο μέλημα τους είναι η προσφορά.
📍Συνεργαζόμαστε και υποστηρίζουμε τον δημοτικό συνδυασμό Συμφωνία Πολιτών και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αργύρη Οικονόμου.

Ο Αργύρης Οικονόμου ΕΝΩΝΕΙ όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Ελευσίνας και της Μαγούλας δημιουργώντας την Ελπίδα της Νίκης.
Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.
Δύναμη μας είστε εσείς και μόνο, οι κάτοικοι της Ελευσίνας και της Μαγούλας.

Σας θέλουμε δίπλα μας

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ