ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Εμπορικές αποθήκες 13 εκατ. ευρώ στον Ασπρόπυργο απέκτησε η Εθνική Πανγαία

Την απόκτηση τριών, υπό ανέγερση, εμπορικών αποθηκών σύγχρονων προδιαγραφών στον Ασπρόπυργο Αττικής ανακοίνωσε η Εθνική Πανγαία.

Το αντίτιμο της συμφωνίας ανέρχεται στα 13,1 εκ. ευρώ ενώ όπως γίνεται γνωστό τα ακίνητα είναι ήδη εκμισθωμένα σε αξιόπιστους μισθωτές και θα παραδοθούν προς χρήση σταδιακά από τα μέσα έως τα τέλη του 2018. Η συνολική επιφάνεια των ακινήτων, με την ολοκλήρωση της κατασκευής, θα ανέρχεται σε 27,2 χιλ. τμ

Η παραπάνω κίνηση, ωστόσο, εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο επέκτασης των επυνδυτικών δραστηριοτήτων της εταιρείας στον κλάδο των εμπορικών αποθηκών. Αυτό σημειώνει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αριστοτέλης Καρυτινός, αναγνωρίζοντας τις προοπτικές που προκύπτουν:

‘Η ευνοϊκή γεωγραφική θέση της Ελλάδας την καθιστά κόμβο για την μετακίνηση προϊόντων μεταξύ τριών ηπείρων και ο κλάδος των εμπορικών αποθηκών αποκτά ολοένα αυξανόμενη στρατηγική σημασία για τη χώρα μας. Η εταιρεία μας έχει εντάξει πλέον στην επενδυτική στρατηγική της την τοποθέτησή της σε αυτόν τον κλάδο, αναγνωρίζοντας τις προοπτικές ανάπτυξής του καθώς θα αναπτύσσεται νέο προϊόν σύγχρονων προδιαγραφών”, σημειώνει.


Το σχετικό Δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εθνική ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει την επέκταση των επενδυτικών της δραστηριοτήτων στον κλάδο των εμπορικών αποθηκών, ο οποίος αποτελεί έναν στρατηγικό κλάδο ανάπτυξης της χώρας μας λαμβανομένης υπ’ όψιν της κομβικής γεωγραφικής θέσης της.

Στο πλαίσιο αυτό η Πανγαία προχώρησε στην υπογραφή προσυμφώνου για την απόκτηση τριών, υπό ανέγερση, εμπορικών αποθηκών σύγχρονων προδιαγραφών στον Ασπρόπυργο, Αττικής, έναντι τελικού τιμήματος €13,1 εκατ. Η συνολική επιφάνεια των ακινήτων, με την ολοκλήρωση της κατασκευής, θα ανέρχεται σε 27,2 χιλ. τμ. Τα ακίνητα είναι ήδη εκμισθωμένα σε αξιόπιστους μισθωτές και θα παραδοθούν προς χρήση σταδιακά από τα μέσα έως τα τέλη του 2018.

Η υπογραφή του οριστικού συμφωνητικού αναμένεται να λάβει χώρα με την ολοκλήρωση της κατασκευής των ακινήτων και την παράδοση τους προς χρήση στους μισθωτές, ήτοι στα τέλη του 2018.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της “ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ”, κος Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε: “η ευνοϊκή γεωγραφική θέση της Ελλάδας την καθιστά κόμβο για την μετακίνηση προϊόντων μεταξύ τριών ηπείρων και ο κλάδος των εμπορικών αποθηκών αποκτά ολοένα αυξανόμενη στρατηγική σημασία για τη χώρα μας. Η εταιρεία μας έχει εντάξει πλέον στην επενδυτική στρατηγική της την τοποθέτησή της σε αυτόν τον κλάδο, αναγνωρίζοντας τις προοπτικές ανάπτυξής του καθώς θα αναπτύσσεται νέο προϊόν σύγχρονων προδιαγραφών.”.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ