ΤΟΠΙΚΑ

Ενημέρωση για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα σε σχολεία της Δυτικής Αττικής

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Προαγωγής της Υγείας από επιστημονικό προσωπικό της Περιφέρειας Αττικής στα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αττικής, το ιατρικό προσωπικό της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, θα πραγματοποιήσει ομιλίες με θέμα «Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήμα- τα» σε Λύκεια των Άνω Λιοσίων, της Ελευσίνας και της Μάνδρας, τις ακόλουθες ημερομηνίες:
[infobox style=’success’ static=’1′]Δευτέρα,  17/03/2014  –ΣΕΚ Άνω Λιοσίων.
Τετάρτη, 26/03/2014 – 1ο ΕΠΑΛ Ελευσίνας.
Δευτέρα,  31/03/2014  –  Λύκειο  Μάνδρας.
Δευτέρα,  07/04/2014  &  Τετάρτη,09/04/2014 – 1ο Λύκειο Ελευσίνας.[/infobox
Η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Στ. Δήμου, δήλωσε σχετικά: «Κατόπιν μεθοδικής προσπάθειας της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής, και έχοντας λάβει τη σχετική έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, πραγματοποιούμε τακτικές ομιλίες στα Λύκεια της Δυτικής Αττικής για την ενημέρωση και την παροχή ιατρικών συμ- βουλών σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.  Κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικότης Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής, αναλαμβάνει να ενημερώσει τους νέους μας τόσο για τους κινδύνους που διατρέχουν από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, όσο και για τους ενδεδειγμένους τρόπους προφύλαξης. Η Αντιπεριφέρεια Δυτ. Αττικής, μέσα από στοχευμένες και καλά οργανωμένες δράσεις δείχνει για άλλη μια φορά έμπρακτα την ευαισθησία της για τις νεότερες ηλικίες και το μεγάλο ενδιαφέρον της για θέματα Υγείας».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!