ΚΟΙΝΩΝΙΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Ενωτικού Συνδυασμού

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Ελευσίνας

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Ελευσίνας

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου ΕλευσίναςΟ Ενωτικός Συνδυασμός Ελευσίνας – Μαγούλας και ο επικεφαλής του, Δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς, με μεγάλη χαρά σας προσκαλούν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου την Τετάρτη 3 Απριλίου, στις 7:30 μ.μ., στο πεζόδρομο Νικολαΐδου & Αισχύλου.Κατά την τελετή θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων με το ανανεωμένο αλλά και γεμάτο εμπειρία ψηφοδέλτιό μας.Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, θα δώσει μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης για την πόλη μας!Ενωτικός Συνδυασμός.Ανοίγουμε Πανιά!

Posted by Ενωτικός Συνδυασμός Ελευσίνας-Μαγούλας on Thursday, March 28, 2019

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Ελευσίνας

Διαφήμιση

Ο Ενωτικός Συνδυασμός Ελευσίνας – Μαγούλας και ο επικεφαλής του, Δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς, με μεγάλη χαρά σας προσκαλούν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου την Τετάρτη 3 Απριλίου, στις 7:30 μ.μ., στο πεζόδρομο Νικολαΐδου & Αισχύλου.
Κατά την τελετή θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων με το ανανεωμένο αλλά και γεμάτο εμπειρία ψηφοδέλτιό μας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, θα δώσει μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης για την πόλη μας!

Ενωτικός Συνδυασμός.Ανοίγουμε Πανιά!

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ