ΤΟΠΙΚΑ

Εξαιρέσεις από την αναστολή προσλήψεων ζητεί η ΚΕΔΕ

kedeΤην άρση αναστολής προσλήψεων σε συγκεκριμένες κατηγορίες υπαλλήλων ζητεί η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ , Γιώργος Πατούλης , απέστειλε σχετική επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης,

Νίκο Βούτση και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορο Βερναρδάκη. Με την επιστολή του , ζητά συγκεκριμένα να εξαιρεθούν από τους περιορισμούς , το προσωπικό :
– Στα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020, ιδιαίτερα της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής ζωής» 2015-2016 ( Παιδικοί- Βρεφονηπιακοί σταθμοί- ΚΔΑΠ-ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) – Στη κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα και – Επί «αντιτίμω» και εργατοτεχνικό προσωπικό έως πέντε ημερομισθίων το μήνα, καθώς και για πάσης φύσεως έκτακτης ανάγκης προσωπικό. Επίσης , ενόψει της έναρξης της σχολικής περιόδου 2015-2016 και για την ομαλή λειτουργία των Παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, η ΚΕΔΕ ζητεί την επίσπευση των διαδικασιών , προκειμένου να υπάρξει η απαιτούμενη στελέχωση των δομών αυτών και να διασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία τους.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ