ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Εξέπνευσε απο καρδιακή προσβολή εν ώρα εργασίας εργαζόμενος του δήμου Ελευσίνας

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Ελευσίνας προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος απο καρδιακή προσβολή εν ώρα εργασίας εργαζόμενου του δήμου Ελευσίνας

Το συμβάν του θανάτου του, έλαβε χώρα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Τη χρονική στιγμή αυτή στο πάρκο βρίσκονταν εργαζόμενοι καθώς και ένα σχολείο που επισκέφθηκε το πάρκο σε προγραμματισμένη επίσκεψη. Άμεσα κλήθηκε το εκαβ καθώς επίσης ενημερώθηκαν η πρόεδρος και ο δήμαρχος, οι οποίοι έσπευσαν άμεσα στο σημείο. Δυστυχώς ο θάνατος του εργαζόμενου ήταν ακαριαίος.
Ανακοινώσεις για το περιστατικό έγιναν απο τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ, την Κοινωφελή Επιχείρηση Ελευσίνας καθώς και απο τον υποψήφιο δήμαρχο Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου

Η Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α.
ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΔΡΑΣ–ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ
ΕΔΡΑ : ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΥ)
ΤΗΛ. – FAX : 2105540009 E-mail : somatota@gmail.com
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το σωματείο μας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου και τους εύχεται καλή δύναμη.
Άλλος ένας εργαζόμενος στους Δήμους, άφησε την πνοή του, εν ώρα εργασίας, από καρδιακή προσβολή. Ο συνάδελφος Αθηνιώτης Όμηρος 66 χρονών, είχε προσληφθεί στο Δήμο Ελευσίνας με τα προγράμματα του ΟΑΕΔ «ως ωφελούμενος». Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι δεν είναι ωφελούμενοι όπως τους ονομάζουν αλλά φτηνοί εργαζόμενοι, χωρίς δικαιώματα, στην υπηρεσία του κράτους.
Ήθελε να συμπληρώσει τα ένσημα του για να συνταξιοδοτηθεί.
Εντατικοποίηση, περικοπές στις προληπτικές εξετάσεις των ταμείων ασφάλισης, χρόνια ανεργία, άγχος για το πώς θα τα βγάλουν πέρα, μεροκάματα – ψίχουλα, ελαστικές σχέσεις εργασίας, ανασφάλεια για το αύριο, πετσοκομμένα εργασιακά δικαιώματα, οδηγούν σε επιβάρυνση της υγείας των εργαζομένων που μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και το θάνατο.
Ο συνάδελφος αν και είχε προσληφθεί τον Οκτώβριο του 2018, δεν είχε έρθει σε επαφή με τον γιατρό εργασίας προκειμένου να κάνει προληπτικές εξετάσεις πριν του ανατεθούν καθήκοντα. Για μια ακόμη φορά βλέπουμε πόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή για την Κυβέρνηση και τους Δημάρχους.
Συνάδελφοι, η κατάσταση θα γίνει χειρότερη, αφού η Κυβέρνηση επανεξετάζει από μηδενική βάση τα βαριά και ανθυγιεινά επαγγέλματα και όλοι πλέον ξέρουμε ότι θα τα πετσοκόψει.
Απαιτούμε από τη Διοίκηση του Δήμου, να δώσει άμεσα εντολή για τον προληπτικών έλεγχο της υγείας, όλων των εργαζομένων, χωρίς διακρίσεις.

Το Δ.Σ


Η Ανακοίνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ελευσίνας

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας (ΚΕΔΕ)
Σχετικά με το θάνατο του εργαζόμενου στο πρόγραμμα της
κοινωφελούς εργασίας, Όμηρου Αθηνιώτη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας είμαστε συγκλονισμένοι από τον αδόκητο θάνατο του εργαζόμενου στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας στο δήμο μας, Όμηρου Αθηνιώτη.
Ο αποθανών ήταν ένας φιλήσυχος και ήρεμος άνθρωπος. Οι συνάδελφοι έχουν όλοι ένα καλό λόγο να πουν για τους μήνες που συνεργάστηκαν μαζί του. Το συμβάν του θανάτου του, έλαβε χώρα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.
Τη χρονική στιγμή αυτή στο πάρκο βρίσκονταν εργαζόμενοι καθώς και ένα σχολείο που επισκέφθηκε το πάρκο σε προγραμματισμένη επίσκεψη. Άμεσα κλήθηκε το εκαβ καθώς επίσης ενημερώθηκαν η πρόεδρος και ο δήμαρχος, οι οποίοι έσπευσαν άμεσα στο σημείο. Δυστυχώς ο θάνατος του εργαζόμενου ήταν ακαριαίος.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του γίνονται γνωστά μόνο σε συγγενείς.
Το Θριάσιο Νοσοκομείο που μεταφέρθηκε η σωρός του ακολούθησε όλο το πρωτόκολλο που γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η ενημέρωση σχετικά με το δυσάρεστο και θλιβερό αυτό συμβάν λαμβάνει χώρα σήμερα, διότι έπρεπε να υπάρχει ο χρόνος να εντοπισθούν και να ενημερωθούν αρχικά οι οικείοι του.


Αργύρης Οικονόμου, Υποψήφιος Δήμαρχος Ελευσίνας:

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον απρόσμενο θάνατο του εργαζόμενου στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του Δήμου μας, Ομήρου Αθηνιώτη.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ