ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Εξετάσεις μοριακού ελέγχου για τον Κορωνοϊό στον Δήμο Ασπροπύργου

Εξετάσεις μοριακού ελέγχου για τον Κορωνοϊό πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Ασπροπύργου , στο προσωπικό όλων των υπηρεσιών του Δήμου, από Κινητές Ομάδες Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Υπό απόλυτα μέτρα υγειονομικής ασφαλείας, το εξειδικευμένο κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. έλαβε δείγματα φαρυγγικών εκκρίσεων από τους εργαζόμενους του Δήμου, ιδιαίτερα σε όσους έρχονται σε αυξημένη επαφή με το κοινό. Τα αποτελέσματα για τυχόν διαπιστωμένα κρούσματα, θα κοινοποιηθούν στους εξεταζόμενους και στον Ιατρό Εργασίας του Δήμου.

Όπως αναφέρει ο Ε.Ο.Δ.Υ., τα τεστ κινούνται σε τρεις άξονες, τις ευπαθείς ομάδες δημοσίων υπαλλήλων που εργάζονται σε κλειστές δομές, την ευρύτερη συλλογή στοιχείων για επιδημιολογικές μελέτες και την ιχνηλάτηση σε όλη τη χώρα για την παρακολούθηση της επιδημίας.

Το κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από την οργάνωση της εξέτασης εκ μέρους του Δήμου, ενώ αποφασίστηκε να διατεθεί μία ακόμα ημέρα μέσα στον Ιούνιο, για την πραγματοποίηση περαιτέρω διαγνωστικών εξετάσεων.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ