ΤΟΠΙΚΑ

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της δολοφονίας του 59χρονου στον Ασπρόπυργο

xeiropedes 5Αναφερόμαστε στη δολοφονία του Σπύρου Αγγέλου που έγινε την προηγούμενη Κυριακή οπου ως γνωστόν βρέθηκε νεκρός στην περιοχή ΤΙΤΑΝ απο 2 σφαίρες. Έπειτα απο συνεχείς έρευνες της αστυνομίας τελικά εξιχνιάστηκε η υπόθεση. Ο δράστης τελικά ήταν ασπροπύργιος και όπως είχαμε μεταδώσει σε προηγούμενο δημοσίευμά μας ο λόγος ήταν διαφορές που είχαν τα δυο άτομα αναφορικά στη δικαιοδοσία για την εκμετάλλευση της ξυλείας που υπήρχε στην περιοχή. Τελικά η τεχνολογία στην υπηρεσία των αρχών έφερε αποτέλεσμα. Αυτό το αναφέρουμε διοτι τα στοιχεία που συνέλεξε η αστυνομία όπως γενετικό υλικό που άφησε στο όπλο αλλα και στο ΙΧ ηταν αυτά που οδήγησαν στην τελική εξιχνίαση του εγκλήματος.

 

Σημειώνουμε εδω πως η εγκατάσταση ποιμνιοστασίων σε δασικές περιοχές δημιουργεί κακώς στους ιδιοκτήτες τους την αίσθησης ιδιοκτησίας στην ίδια την δασική έκταση με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες τα αρμόδια δασαρχεία σπάνια δίνουν άδειες υλοτόμησης ακόμα και σε αναδασωτέες περιοχές αναγκάζοντας πολλούς πολίτες να γίνονται λαθροϋλοτόμοι. Υπάρχουν έμποροι ξυλείας στην περιοχή του Ασπροπύργου οπου η αυθαιρεσία τους έχει φτάσει σε ακραίο βαθμό. Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση ειδικά μετά το παραπάνω συμβαν ωστε αναδασωτέες εκτάσεις κατω απο έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών να δίδονται νόμιμα προς υλοτόμηση.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ