ΤΟΠΙΚΑΦΥΛΗ

Επίσημη πρώτη για τον Γιώργο Αβράμη στη Φυλή

Με τη βεβαιότητα πως είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει πράξη ότι υπόσχεται, ο υποψήψιος δήμαρχος Φυλής Γιώργος Αβράμης εγκαινίασε και επίσημα την προεκλογική εκστρατεία και το εκλογικό του κέντρο, εν μέσω φίλων και συνεργατών. Χαρακτήρισε χιονοστιβάδα την παράταξή του και έκανε λόγο για δημοσκοπήσεις που της δίνουν ποσοστό 17% ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Πρώτο πρόβλημα στο δήμο χαρακτήρισε τη διαφθορά και διαπλοκή, οι οποίες βρίσκονται πάνω από όλα τα άλλα προβλήματα τόνισε πως η πόλη, παρά τα αντισταθμιστικά οφέλη, είναι οχετός και παρουσίασε τις θέσεις του σε μια σειρά από ζητήματα, τα οποία όπως ανέφερε εμπλουτίζονται συνεχώς από τις θέσεις των πολιτών.

Όταν ρωτήθηκε, εξάλλου, που θα βρει τα λεφτά,  παρουσίασε φάκελο με μισθώσεις κατοικιών και αποζημιώσεις οικοπέδων από την προηγούμενη διοίκηση, τις οποίες ο ίδιος θα σταματήσει. Υποστήριξε, επίσης, ότι με τον ίδιο ως δήμαρχο θα φύγει η χωματερή.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ