ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Νέας Δημοκρατίας στον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας

Με επικεφαλής τον τομεάρχη ναυτιλίας της Ν. Δημοκρατίας κο Γιάννη Πλακιωτάκη, κλιμάκιο του κόμματος επισκέφθηκε σήμερα τον ΟΛΕ. Συναντήθηκε με τον πρόεδρο κο Δρακονταειδή με τον οποίο συζήτησαν τα προβλήματα του Κόλπου της Ελευσίνας και πιο συγκεκριμένα του Οργανισμού.

Ο πρόεδρος του ΟΛΕ κος Δρακονταειδής, ανάμεσα στα άλλα που μετέφερε στην αντιπροσωπεία ήταν ήταν πως «χωρίς master plan δεν μπορεί να γίνει τίποτα – κάτι που η διοίκηση προσπαθεί να δημιουργήσει άμεσα». Επεσήμανε την αναγκαιότητα της μεταφοράς του Λιμανιού προς τη μεριά της Βλύχας ωστε να δοθεί το παράκτιο τμήμα της πόλης στους πολίτες της Ελευσίνας. «Αν δεν γίνει η μεταφορά του λιμανιού, αυτό θα είναι σε ένα συνεχόμενο τέλμα» σημείωσε. Επίσης ανέφερε πως «όλα τα κτήρια του ΟΛΕ είναι αυθαίρετα, κάτι που πρέπει να διορθωθεί αμέσως. Τέλος διεμήνυσε πως βασικό πρόβλημα είναι και η έλλειψη προσωπικού.

Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Νέας Δημοκρατίας κος Πλακιωτάκης τόνισε χαρακτηριστικά πως «μετά απο όσα άκουσα απο τον πρόεδρο κο Δρακονταειδή, συμπέρανα οτι είναι “δεμένα” τα χέρια του. Τόνισε στο τέλος οτι θα αποτελέσει προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας το να μπούν τα παραπάνω προβλήματα σε τροχιά επίλυσης.

Τον κο Πλακιωτάκη συνόδευαν οι: βουλευτές ΝΔ κκ Χ. Αθανασίου, Α. Μπουρας, Μαρτίνου, ο πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο ΝΔ Ελευσίνας κος Λ. Γεωργόπουλος και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κος Λινάρδος.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ