ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Επίσκεψη βουλευτών και του τμήματος ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΕΝ Ασπροπύργου

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελούνταν από τους Βουλευτές Γ.Γεννιά, Κ.Δουζίνα, Ελ.Σταματάκη και το Τμήμα Ναυτιλίας επισκέφτηκαν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου την ΑΕΝ Ασπροπύργου. Το κλιμάκιο συνόδευε ο Γεν.Γραμματέας Ναυτιλίας Διον.Τεμπονέρας Περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της σχολής συζήτησαν με τους εκπαιδευτικούς και με τους σπουδαστές.

Οι καθηγητές αναφέρθηκαν στα προβλήματα υποδομής παρόλο που έχουν γίνει αρκετά πράγματα τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα ο καινούργιος προσομοιωτής γέφυρας, ειδικός μηχανολογικός εξοπλισμός στο Μηχανουργείο της Σχολής, ανακατασκευάστηκε το Δίκτυο Υποδομής και το Αμφιθέατρο.

Παράλληλα όμως επεσήμαναν ότι πλέον τα συγγράμματα για τα μαθήματα έρχονται στην ώρα τους και οι ωρομίσθιοι καθηγητές είναι στη θέση τους από την αρχή της χρονιάς. Αυτά τους δίνουν την δυνατότητα να εξελίσσεται το διδακτικό έργο με μεγαλύτερη επάρκεια. Τέλος εκδήλωσαν την ικανοποίησή τους για τις αλλαγές των κανονισμών λειτουργίας και σπουδών και για τις 73 προσλήψεις μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού μετά από 17 χρόνια.

Στη συνέχεια στη συζήτηση με τους σπουδαστές, το ενδιαφέρον εστιάστηκε και πάλι στην κατάσταση των υποδομών και κυρίως στις πρωτοβουλίες που πρέπει να παρθούν προκειμένου να ενταχθούν οι ΑΕΝ στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ