ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑ

Επίσκεψη Ευ. Βενιζέλου στον Δήμο Ελευσίνας

Πολλές και σημαντικές επισκέψεις γίνονται τελευταία στον Δήμο Ελευσίνας. Σίγουρα αυτό έχει να κάνει όχι μόνο με την ανάδειξη της πόλης ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021 αλλά και γενικότερα η εικόνα που δείχει. Την περασμένη λοιπόν Τρίτη σειρά είχε ο πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπ. Εξ. Ευάγγελος Βενιζέλος, μια πολιτική προσωπικότητα που αναμένεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να παίξει σημαντικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας.

Επισκεύθηκε το Δημαρχείο Ελευσίνας όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Γ. Τσουκαλάς, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλα στελέχη του Δήμου. Εκεί, σε ένθερμο κλίμα, του παρουσιάστηκαν απο τη Δημοτική Αρχή τα προβλήματα της πόλης.

Στη συνέχεια ο κος Βενιζέλος επισκεύθηκε το Εργατικό Κέντρο της Ελευσινά όπου συνδικαλιστικά στελέχη του έθεσαν τα προβλήματα των εργαζομένων της περιοχής. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση.

Ο κος Βενιζέλος βρέθηκε  στο Μουσείο Βιομηχανικής Κληρονομιάς Ελευσίνας οπου και ολοκλήρωσε την επίσκεψή του.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις που μας έκανε προς την εφημερίδα μας – σε ερώτηση μας για τον λόγο που προτίμησε να επισκευθεί την Ελευσίνα- μας ανέφερε οτι ήρθε για να τιμήσει την πόλη που με το σπαθί τις κέρδισε τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, να δεί παλιούς φίλους καθώς και να επισκευθεί το Εργατικό Κέντρο.

 

Σε ερώτηση αναφορικά στον συμβολισμό της Ελευσίνας ως πολιστιτική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 μας ανέφερε οτι μιλάμε για ένα παράδειγμα που μπορεί να μας κάνει όλους αισιόδοξους.

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ