ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Επίσκεψη μαθητών του 1ου ΔΣ Ασπροπύργου στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας μας

Την ‘’τιμητική’’ μας είχαμε εχθές, για ακόμη μια φορά, καθώς επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εφημερίδας ΘΡΙΑΣΙΟ οι μαθητές του 1ου ΔΣ Ασπροπύργου.

Οι μαθητές της Δ΄ τάξη ενημερώθηκαν από τον εκδότη κ. Βαγγέλη Λιάκο για την διαδικασία της έκδοσης και τύπωσης μιας εφημερίδας καθώς και τον ρόλο των μέσων μαζικής επικοινωνίας στην ενημέρωση των πολιτών!

Επισκέψεις τέτοιου είδους δίνουν την ευκαιρία στους μαθητές να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τη διαδικασία έκδοσης μιας εφημερίδας και να πληροφορηθούν για τη λειτουργία ενός τοπικού μέσου ενημέρωσης.

Η εφημερίδα ΘΡΙΑΣΙΟ κατά το παρελθόν έχει φιλοξενήσει κι άλλα σχολεία από τις περιοχές της Δυτικής Αττικής και πάντα είναι πρόθυμη να συνεργάζεται με δασκάλους της περιοχής για τη διοργάνωση επισκέψεων στο χώρο του τυπογραφείου της.

Ευχαριστούμε τους καθηγητές και τους μαθητές για την ανταπόκριση που έδειξαν, αφού όπως μας είπαν έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι καθώς γνώρισαν όλο τον κύκλο παραγωγής μιας εφημερίδας.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ