ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη συμπαράστασης στους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Ελευσίνας από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής

BASILEIOY_NAYPHGEIA_1_550Επίσκεψη συμπαράστασης στους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Ελευσίνας, που συνεχίζουν τον αγώνα τους, έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Βασιλείου , που το πρωινό της Παρασκευής βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων. Το υποδέχτηκαν στην πύλη, όπου έγινε και η πρωινή ενημέρωση από τον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων κ. Θεοκλή Τσούκη. Οι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αγανάκτηση τους, αλλά και την απόφαση τους να συνεχίσουν τον αγώνα, μετά από τόσους μήνες που παραμένουν απλήρωτοι.
Ακολούθησε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με το ΔΣ του σωματείου, όπου ο κ. Γιάννης Βασιλείου έθεσε το ερώτημα πως είναι δυνατόν να ανασυγκροτηθεί η χώρα χωρίς σχέδιο για τη βαριά βιομηχανία , το Θριάσιο Πεδίο, τα Ναυπηγεία Ελευσίνας; «Σε μια χώρα που ο εμπορικός της στόλος έχει κατακτήσει τον κόσμο είναι αδιανόητο να κλείνουν ναυπηγεία», τόνισε. Επισήμανε την ανάγκη, αλλά και τη σημασία ο αγώνας των εργαζομένων του Ναυπηγείου να απλωθεί και να «κατακτήσει» την πόλη της Ελευσίνας, η φωνή τους ενωμένη με τη φωνή όλης της πόλης, να φτάσει μέχρι τα υπουργεία και την κυβέρνηση. Ανέφερε πως είναι τιμή για την Περιφέρεια, που μαζί με το σωματείο πριν λίγες μόλις μέρες,συνδιοργάνωσε τη σύσκεψη για το μέλλον των Ναυπηγείων και των εργαζομένων. Το σωματείο υπογράμμισε πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Περιφέρειας είχε σημαντικά θετικά αποτε- λέσματα.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ