ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Επεισόδια με θύματα εργαζομένους στον Δήμο Ασπροπύργου

Ανέστειλαν τη λειτουργία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας μετά απο βίαια επεισόδια.

«Λουκέτο» έβαλε απο σήμερα έως τις 9 Δεκεμβρίου η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας  του δήμου Ασπροπύργου μετά απο επεισόδια που δημιούργησαν Ρομά στα γραφεία των εργαζομένων στην υπηρεσία, στη περιοχή «Γερμανικά».

Σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα μας με εκπροσώπους των εργαζομένων, διαπιστώσαμε έντονη ανησυχία για την λειτουργία αυτών των πολύ σοβαρών δομών, καθώς όπως μας ανέφεραν κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα απο καθημερινές επιθέσεις βίας. Όπως μας ανέφεραν, χθες Ρομα έσπασε την πρόσοψη πετώντας έναν μεταλλικό κάδο απορριμάτων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι την οποία και παραθέτουμε παρακάτω, απωτυπώνεται ανάγλυφα η έντονη ανησυχία της για την περαιτέρω λειτουργία της υπηρεσίας.

Σημειώνουμε εδώ πως η παραπάνω δομή του Δήμου Ασπροπύργου εξυπηρετεί εξυπηρετεί εκατοντάδες πολίτες στην περιοχή που στην πλειοψηφία τους αποτελούνται απο Ρομά.

Επεισόδια με θύματα εργαζομένους στον Δήμο Ασπροπύργου

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ