ΕΛΕΥΣΙΝΑΜΕΓΑΡΑΤΟΠΙΚΑ

Επισκέψεις Κώτσηρα στα Κέντρα Υγείας Μεγάρων και Ελευσίνας

Τα Κέντρα Υγείας Μεγάρων και Ελευσίνας επισκέφθηκε το Σάββατο 27 Μαρτίου ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Γιώργος Κώτσηρας, στο πλαίσιο των συναντήσεων και επαφών του με φορείς της περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κώτσηρας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Κ.Υ. Μεγάρων όπου και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του τοπικού Κέντρου, Αναστάσιο Καλλιά, για τη λειτουργία της τοπικής υγειονομικής δομής, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γιατρούς και το προσωπικό που στελεχώνουν το Κέντρο Υγείας.

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης επισκέφθηκε και το Κ.Υ. Ελευσίνας, το οποίο λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο στη Δυτική Αττική. Ο κ. Κώτσηρας ενημερώθηκε μεταξύ άλλων από τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας, Δημήτρη Τσιάντο, για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος στην περιοχή, διαπιστώνοντας και ο ίδιος από κοντά τον εξαιρετικό προγραμματισμό που εξελίσσεται, με πιστή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Επιχείρησης «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό του πληθυσμού.

Μετά το πέρας των επισκέψεών του στα δύο Κέντρα Υγείας της Δυτικής Αττικής, ο κ. Κώτσηρας δήλωσε:

«Είχα την ευκαιρία σήμερα να επισκεφθώ τα Κέντρα Υγείας σε Μέγαρα και Ελευσίνα, προκειμένου να συνομιλήσω με τους αρμόδιους φορείς και το υγειονομικό προσωπικό που στελεχώνει τις τοπικές δομές υγείας.

Θέλω να ευχαριστήσω, το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, το οποίο όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της πανδημίας έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Το εμβολιαστικό πρόγραμμα και στην περιοχή μας εξελίσσεται ομαλά και με όσο το δυνατόν ταχύτερους ρυθμούς, έτσι ώστε βήμα-βήμα να επανέλθουμε όλοι μας στην κανονικότητα.

Βρίσκομαι διαρκώς σε επαφή τόσο με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όσο και τη διοίκηση της 2ης ΥΠΕ, καθώς και με τους αυτοδιοικητικούς φορείς της περιοχής μας, προκειμένου να ενισχυθούν περαιτέρω οι συγκεκριμένες δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας».

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ