ΤΟΠΙΚΑ

Επι τάπητος τα προβλήματα αστυνόμευσης στον δήμο Χαϊδαρίου

Μιχάλης Σελέκος
Μιχάλης Σελέκος

Την Δευτέρα 25 Μαΐου 2015, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος και ο Aντιδήμαρχος καθαριότητας, πρασίνου και περιβάλλοντος, Μόσχος Χουδελούδης επισκέφθηκαν  την Τροχαία Αιγάλεω – Χαϊδαρίου,το Τμήμα Ασφαλείας  Χαϊδαρίου και το Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου.

Στις συναντήσεις αυτές με τους Διοικητές των ανωτέρω Υπηρεσιών, τέθηκαν από την δημοτική αρχή τα χρόνια και σοβαρά προβλήματα της πόλης του Χαϊδαρίου, σχετικά με τα ζητήματα της παράνομης στάθμευσης, της παράνομης κατάληψης πεζοδρομίων και κοινοχρήστων χώρων από οχήματα και της ελλιπούς αστυνόμευσης, που έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση των κλοπών αλλά και των κάθε είδους παραβατικών συμπεριφορών.

Εκτέθηκαν από την πλευρά της δημοτικής αρχής με σαφήνεια και επίταση όλα τα προβλήματα που άπτονται της αρμοδιότητας των ανωτέρω υπηρεσιών και δυστυχώς επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας. Οι αρμόδιοι Διοικητές αναγνώρισαν την ύπαρξη των προβλημάτων, εκδήλωσαν την διάθεση και πρόθεσή τους να συμβάλλουν στην επίλυση τους, προέβαλλαν όμως το χρόνιο ζήτημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών τους, που έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και επηρεάζει  τις δυνατότητες ανταπόκρισής τους στα σύνθετα καθήκοντά τους. Δεσμεύτηκαν σε κάθε περίπτωση για την καλύτερη αξιοποίηση του υπάρχοντος προσωπικού τους και την αποτελεσματικότερη συνεργασία με το Δήμο Χαϊδαρίου με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ