ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣΤΟΠΙΚΑ

Εργασίες εξωραϊσμού σε Παιδικές Χαρές και Πλατείες του Δήμου Ασπροπύργου

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου καθ’ όλη τη διάρκεια των περιορισμών και των μέτρων προστασίας, που έλαβε η Κυβέρνηση για την Πανδημία του COVID-19, αξιοποίησε στο έπακρο το εργατικό δυναμικό της Τεχνικής Υπηρεσίας, σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Αναστάσιο Παπαδόπουλο, υλοποιώντας το πλάνο εργασιών που έχει στόχο τον εξωραϊσμό εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων, λαμβάνοντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η Δημοτική Αρχή Ασπροπύργου λαμβάνοντας υπόψη ότι, όλοι οι δημότες έχουν υποστεί όλα τα αρνητικά φαινόμενα του εγκλεισμού, μιας πρωτόγνωρης κατάστασης για όλους μας αλλά κυρίως για τα παιδιά, θεώρησε χρέος της να βελτιώσει και να αναβαθμίσει αισθητικά τους χώρους αναψυχής της πόλης, δίνοντας έτσι μια νότα αισιοδοξίας.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν αισθητικές παρεμβάσεις (ελαιοχρωματισμοί, βελτιώσεις, κ.α.) σε Παιδικές Χαρές και Πλατείες τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου, ενώ σταδιακά θα πραγματοποιηθούν εργασίες και σ’ άλλα σημεία της πόλης.

Οι Παιδικές Χαρές και οι Πλατείες αποτελούν προτεραιότητα για την αναψυχή των κατοίκων της πόλης και κυρίως των μικρών παιδιών, αφού ικανοποιούν το «δικαίωμά» τους στο παιχνίδι, στον χώρο με τις κατάλληλες υποδομές και την απαιτούμενη ασφάλεια.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ