ΤΟΠΙΚΑ

Εργασιακά δικαιώματα και βιώσιμη λειτουργία των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Τα κυρίαρχα ζητήματα στη συνάντηση του Π. Σκουρλέτη με το σωματείο "Η Τρίαινα"

naypigeia_skaramaga Για τα ζητήματα των εργασιακών σχέσεων ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε πως στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ομολογούνται σημαντικές αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο που διέπει τα εργασιακά δικαιώματα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων έθεσαν στον υπουργό ζητήματα ασφάλισης των εργαζομένων, – τόσο στα Ναυπηγεία όσο και στην “Εταιρία Τροχαίου Υλικού” (ΕΤΥΕ), – θέματα καταβολής δεδουλευμένων αποδοχών και το αίτημά τους για πλήρη λειτουργία των Ναυπηγείων με όλες τις δραστηριότητες. Ο υπουργός Εργασίας επισήμανε επίσης ότι πρόκειται για μια στρατηγικού χαρακτήρα βιομηχανική μονάδα και έκανε σαφές στους εργαζόμενους ότι ο πολιτικός προσανατολισμός απέναντι στα θέματα που έθεσαν, είναι δεδομένος και σε αντιστοιχία με τις γενικές και ειδικές πολιτικές παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, πριν από τις εκλογές.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ