ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΣΗΕΑ: «Στον αέρα» πάνω από 1.000 εργαζόμενοι των καναλιών που δεν πήραν άδεια

Ο Σταμάτης Νικολόπουλος έκανε λόγο για «τρομακτικό σοκ» μετά τη δημοπρασία των τεσσάρων αδειών πανελλαδικής εμβέλειας

«Τρομακτικό» χαρακτήρισε το σοκ μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Σταμάτης Νικολόπουλος.

«Οι εργαζόμενοι είναι στον αέρα» είπε ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού σωματείου των δημοσιογράφων υπολογίζοντας σε πάνω από 1.000 τις οικογένειες που επηρεάζονται.

«Οι επιχειρήσεις, αν κάποιος δεν έχει πάρει άδεια, και οφείλει στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία, αυτά τα χρήματα τι θα γίνουν; Ξαφνικά θα σκουπίσουμε τα χρέη;» αναρωτήθηκε ο Σταμάτης Νικολόπουλος.

Μιλώντας για την επόμενη ημέρα ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ είπε ότι «θα πρέπει να προσπαθήσουμε να συζητήσουμε με τον κόσμο και να μπορέσουμε να βρούμε, παρεμβαίνοντας πια και στους εργοδότες και στην κυβέρνηση, ένα σχήμα, γιατί αυτές οι οικογένειες πρέπει να σωθούν».

«Ο σωστός τρόπος ενημέρωσης είναι θέμα δημοκρατίας και δεν μπορεί να περάσουμε στο νέο τοπίο ισοπεδώνοντας έναν κλάδο» κατέληξε στις δηλώσεις του στο BHMA FM ο Σταμάτης Νικολόπουλος.

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ