ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Ευάγγελος Λιάκος: «Ενωμένοι γράψαμε ιστορία!»

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ! Ενωμένοι γράψαμε ιστορία!» αναφέρει σε επιστολή του μετά την εκλογή του ο βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος.

Αναλυτικά:

Η εκλογή μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στην δεύτερη θέση στην εκλογική περιφέρεια Δυτικής Αττικής, με γεμίζει χαρά, ευγνωμοσύνη για όσους με στηρίξατε και ευθύνη απέναντι σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Αττικής. Αποδείξαμε πως κερδίζουμε αγώνες, γιατί επιμένουμε Δυτικά!

Ο αγώνας που δώσαμε ήταν έντιμος, ήταν ένας αγώνας στον οποίο ενώθηκαν όλες οι υγιείς δυνάμεις της Δυτικής Αττικής. Αυτή η νίκη δεν είναι μόνο προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά είναι μια νίκη όλων των πολιτών της Δυτικής Αττικής.

Δεσμεύομαι ότι θα κάνω ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, να σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και ότι θα τηρήσω στο έπακρο όσα συμφωνήσαμε σε αυτήν τη σύντομη προεκλογική περίοδο. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σας.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

ΛΙΑΚΟΣ Ευάγγελος

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ