ΤΟΠΙΚΑ

Ευρύτατο δίκτυο αθλητικών δράσεων δημιουργεί ο ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας

dimarxeio mandras 1Ο Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα ευρύτατο δίκτυο αθλητικών δράσεων και δομών  που προορίζονται για τη σωματική άσκηση και ψυχαγωγία των μικρών και των μεγάλων κατοίκων των πόλεών μας. Εκτός από τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων, η Δημοτική Αρχή στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση των υπαρχόντων και στη δημιουργία νέων θεσμών, που θα προβάλουν το αθλητικό ιδεώδες και τη μοναδικότητα του Δήμου μας σε ολόκληρο το Θριάσιο Πεδίο. Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Μάνδρας –Ειδυλλίας σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ξεκινάει προγράμματα άθλησης για όλους στα πλαίσια του Μαζικού Αθλητισμού. Παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλης της οικογένειας για άθληση και απόδραση από την καθημερινότητα. Δίνοντας, έτσι τη δυνατότητα στον καθένα ξεχωριστά να γνωρίσει το άθλημα που του ταιριάζει καλύτερα. Τέλος, αντιλαμβανόμενοι την οικονομική κρίση που πλήττει τους συμπολίτες μας, σας ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή σε όλες οι δραστηριότητες θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ : POWERPLATE (ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ) – ΑΕΡΟΜΠΙΚ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ –  ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ – ΤΕΝΝΙΣ ( ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ) – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ – ΜΥΪΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ – ΑΘΛΗΣΗ Α.Μ.Ε.Α. – ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΘΛΟΧΩΡΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ :1ο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΝΔΡΑΣ (ΤΗΛ.210-5556134) ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ (ΤΗΛ.210-5550825) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΡΥΘΡΩΝ (ΤΗΛ.22630-62212) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΙΛΙΩΝ (ΤΗΛ.22633-20000).

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ