ΤΟΠΙΚΑΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση στο επόμενο ΔΣ ασπροπύργου για την υπόθεση του β’ βρεφικού σταθμού

Τις τελευταίες ημέρες, μετά απο δημοσιεύματα, ανακινήθηκε το θέμα που είχε προκύψει στον β’ βρεφικό σταθμό Ασπροπύργου και είχε να κάνει με τη συμπεριφορά υπαλλήλων προς τα παιδιά. Είναι τέτοια η έκταση που έχει λάβει το θέμα που στο χθεσινό Δημοτικό Συβμούλιο τα πνεύματα ήταν έντονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, το θέμα ξεκινάει απο το 2016 όταν γονέας παιδιού που φοιτούσε στον παιδικό σταθμό κατήγγειλε προς τον Δήμο ανάρμοστη συμπεριφορά της διευθύντριας προς το παιδί.

Στη συνέχεια ο Δήμος κάλεσε τους εμπλεκόμενους και μετά απο τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, το πόρισμα δεν επαλήθευσε τις καταγγελίες. Αντίθετα, πάντα συμφωνα με πληροφορίες, προέκυψαν συμπεράσματα για ανοίκεια συμπεριφορά των δυο μαθητευόμενων εργαζομένων στον παιδικό σταθμό οι οποίες εμπλέκονταν στην καταγγελία.

Στη συνέχεια ο δήμος ζήτησε απο τον παιδίατρο του παιδικού σταθμού έκθεση – μετά την καταγγελία – για την κατάσταση του παιδιού, χωρίς όμως αυτή να «δείξει» κακοποίησή του.

Έπειτα ο δήμαρχος Ασπροπύργου ζήτησε να εξεταστεί για δεύτερη φορά -το αν έχει κακοποιηθεί το παιδί- απο το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Για αυτή την εξέταση ωστόσο δεν συναίνεσε ο ίδιος ο γονέας του παιδιού.

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν κατα το έτος 2016. Ερχόμενοι τώρα στο 2018, το θέμα ανακινήθηκε ξανά μετά απο δημοσιεύματα σε ιστοσελίδα που είχαν να κάνουν με τις ως άνω καταγγελίες.

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο αντιπολίτευση ζητούσε να συζητηθεί άμεσα το θέμα και ο δήμαρχος πρότεινε να συζητηθεί διεξοδικα στην επόμενη συνεδρίαση, αφού ενημερωθούν πλήρως οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Στην ψηφοφορία υπερίσχυσε η άποψη της πλειοψηφίας και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την επόμενη συζήτηση.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ