ΤΟΠΙΚΑΕΛΕΥΣΙΝΑΥΓΕΙΑ

Ημερίδα για τα γυναικολογικά προβλήματα απο την εφηβία ως την εμμηνόπαυση

Την Τετάρτη 23 Μαΐου στο ELEFSINA HOTEL

“Βασικά γυναικολογικά προβλήματα από την εφηβεία έως την εμμηνόπαυση – Πρόληψη και αντιμετώπιση”, είναι το αντικείμενο της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας  επιστημονικής Ημερίδας που διοργανώνει  την Τετάρτη 23 Μαΐου και ώρα 18:30 στην αίθουσα Αισχύλος του ξενοδοχείου “ELEFSINA HOTEL” το Γυναικολογικό και Μαιευτικό Ιατρείο “Αδάμ Σ. Μιλτιάδη”.

Κατά την διάρκεια των εργασιών της ημερίδας θα δοθεί η δυνατότητα στις γυναίκες που θα βρεθούν στην αίθουσα Αισχύλος να βιώσουν ένα  τεκμηριωμένα επιστημονικό ταξίδι από την εφηβεία έως την περίοδο της εμμηνόπαυσης της γυναίκας, κατά την διάρκεια του οποίου θα αποκαλυφθούν τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης των όποιων προβλημάτων παρουσιάζονται…

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν ενώ το θέμα παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον και αφορά γυναίκες κάθε ηλικίας…

Κύριος στόχος της δομής της ημερίδας που ο υπεύθυνος της διοργάνωσης και ιατρός κ.Μιλτιάδης Αδάμ σχεδίασε είναι μία γενικότερη και σφαιρικοτερη προσέγγιση του σοβαρού ζητήματος της υγείας της γυναίκας μέσα από παροχέτευση της επιστημονικής γνώσης γύρω από την συγκεκριμένη περίοδο της ζωή της από καταξιωμένα και έμπειρα στελέχη του επιστημονικού προσωπικού που διαθέτει η χώρα μας…. Γεγονός που εγγυάται το υψηλό επιστημονικό επίπεδο, τόσο στο ερευνητικό πεδίο όσο και στο θεωρητικό της κατοχής της γνώσης των εισηγητών που είναι από τα πιο  διακεκριμένα στελέχη του επιστημονικού δυναμικού της χώρας  όπως είναι ο Κύριος Μιλτιάδης  Αδάμ μαιευτηρας γυναικολόγος χειρουργος με εξειδίκευση στην ανθρώπινη αναπαραγωγη-υπογονιμοτητα, απόφοιτος της ιατρικής του πανεπιστημίου Αθηνών κ της Μαιευτικης Αθηνών.

Ημερίδα για τα γυναικολογικά προβλήματα απο την εφηβία ως την εμμηνόπαυσηΜαζί του θα βρίσκονται οι  κυρίες Πόγκα Μαρίνα διαιτολόγος-Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Χαρόκοπειου Πανεπιστημίου και των ΤΕΦΑ Αθηνών και κα. Μυλωνά Ευαγγελία ιατρός βιοπαθολόγος Ειδικεύσεισα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο τ. Ιατρός του Ιατρικού ομίλου Αθηνών κ μέλος της μικροβιολογικης εταιρίας. Η ημερίδα θα έχει διαδραστικό ενημερωτικό χαρακτήρα αφού θα δοθεί η δυνατότητα στο κοινό, μετά την ολοκλήρωση της θεωρητικής εισαγωγής, να υποβάλλουν ερωτήσεις στους εισηγητές προκειμένου να λύσουν κάθε απορία τους πάνω στο σοβαρό αυτό ζήτημα της γυναικείας υγείας, ενώ θα αποτελέσουν και την βάση για περαιτέρω γόνιμες επιστημονικές συζητήσεις και αναλύσεις….

Εγγραφή
Notify of

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
ΘΡΙΑΣΙΟ